Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Žlahtnjenje vrtnic in sejanci

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, kako je lepa!
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

... in sem tudi jaz prav otročja, da mi je čisto zares zadišala iz ekrana Smile
same lepotice vzgajaš tebi rožice
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Res je lepa!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Oh je res lepa, prekrasna barva, meni tudi diši do ekrana, ne mi reči, da nima vonja.
In noter pričakujem bele žarke, kot vidim je podedovala tiste lise od mame.
Jutri ji reči naj bo odprta! Wink_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Melona čisto zares diši. Mal me spominja vonj na vijolice Wink
Zelo lepa je. palec gor_________________
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Punce, hvala. Bomo morale počakati na jutri, še noče pokazati prašnikov. Tole je vse, kar je zmogla danes.

Venčni listi z zadnje strani

In ja, prav ste imele, diši. Vonj ni močan, voham pa potonike. Več pa jutri. Upam.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Res je lepa, krasna barva in tisti dodatek bele... Čestitke. Res sta vztrajni obe in slej ko prej pridejo rezultati. Bravo
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kar predstavljam si, kako čudovito diši! In že zdaj je videti posebna.
mrmracka

Odgovor Napisal/-a mrmracka »

Melona je napisal/a:
Več pa jutri. Upam.

Melona,
zdaj pa je že jutri Smile

Sicer pa - krasno._________________mrmracka
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pišuka, Mrmračka, sem hotela zvečer, ampak evo, ker sem te tako vesela, posebej zate ustavljam čas Wink .

Cvet se kar ni in ni hotel prav do konca odpreti, tako napol je obstal, kot da mežika. Morda tako protestira, ker sem ga v zadnjih dveh dnevih najbrž stokrat premikala sem in tja in iskala pravo svetlobo za fotografirat. Barva je poštena, vonj po potonikah, višina sejanca 11 cm, premer cveta 6 cm, venčnih listov je 22.

Se je pa danes razcvetel tudi OP Blue for you, v višino meri 9 cm, premer cveta 6 cm, venčnih listov 7, barva je tudi na tej fotki realna.

No, zdaj pa takole, punce drage; če katera napiše, da ji je spodnji, ki ga je narava sama skrižala, lepši od zgornjega, za katerega sem se trudila jaz, bo ... sedem tednov vse noči kihala in osem tednov vse dni kolcala. No, da vas vidim.

objemček
Odgovori