virus??
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
Meni na prenosniku dela normalno. Na telefonu mi pa odpira en kup oglasov, pa straši glede virusov, tako da tudi s spyware-om, ki si ga naberemo z odpiranjem raznih datotek neznanega izvora ni povezano (ker na telefonu sigurno ne odpiram takih datotek).
Rešitev: -> Ignore, zapri zavihek in gas dalje.
Edit: očitno sem prehitro govoril. S klikom na objavi sporočilo, mi je odprlo stavnico.. Oh ja. Glej rešitev....
Rešitev: -> Ignore, zapri zavihek in gas dalje.
Edit: očitno sem prehitro govoril. S klikom na objavi sporočilo, mi je odprlo stavnico.. Oh ja. Glej rešitev....
-
- Kraj: Ljubljana
-
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Saj tega včasih niti ne veš... Zmeniš se z neko oglasno mrežo, da boš vključil njihove oglase, kar tehnično zgleda tako, da tvoja stran pošlje obiskovalčevemu računalniku navodilo "na tem mestu pa pokliči XYZ in prikaži, kar pač dobiš". Nakar si lahko presenečen, kaj vse se v praksi izkaže, da se od tam prikotali.
Ampak ja, vprašanje upravljalcu je gotovo na mestu, ker razmerje uporabnika je z njim in ne z nekom tretjim, s katerim se je upravljalec nekaj oglasnega zmenil.
Ampak ja, vprašanje upravljalcu je gotovo na mestu, ker razmerje uporabnika je z njim in ne z nekom tretjim, s katerim se je upravljalec nekaj oglasnega zmenil.