Ideje za darilo
-
- Site Admin
Ideje za darilo
(Prenos iz arhiva)
-
-
Tole je pa vprašanje kot kakšno bo vreme na tvoj rojstni dan leta 2030
Samo ti veš kaj jo zanima, kaj ji je všeč. Če ne veš je ne poznaš.
Jaz sem moji za rd kupil novejši avto, ker je njen prejšni imel že 288835km.
Torej napiši kaj dela kaj ima rada in koliko imaš denarja potem se boš lahko izprsil do maximuma
_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Samo ti veš kaj jo zanima, kaj ji je všeč. Če ne veš je ne poznaš.
Jaz sem moji za rd kupil novejši avto, ker je njen prejšni imel že 288835km.
Torej napiši kaj dela kaj ima rada in koliko imaš denarja potem se boš lahko izprsil do maximuma
_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
-
- Kraj: Domžale
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Kratkohlačnik: navijam za posnemanje Furmana .
Malo za hec, za res pa takole: domnevam, da gre za ženo, ko omenjaš obletnico. Če si tekom leta poslušal, kaj govori, je bilo v njenih besedah gotovo tudi vse polno tega, kar bi pa rada kdaj imela, kaj ji je bilo všeč, kaj se ji zdi lepo pri sosedih, znancih, prijateljicah ... Kupi ji nekaj od tega, kolikor je v tvojem finančnem dosegu. Če je pa šlo vse to mimo tebe ali skozi eno uho noter, drugo ven, se pa sedaj matraj in gruntaj, kaj bi ... Svetovati na daleč je nemogoče. Potencialne obdarjenke ne poznamo, koliko bi bil pripravljen plačati ali narediti za darilo nisi napisal. Lahko bi bil to avto, lahko pa tudi kokošnjak, ki bi ga naredil sam, če bi si srčno želela imeti kokoši in domača jajca ...
Malo za hec, za res pa takole: domnevam, da gre za ženo, ko omenjaš obletnico. Če si tekom leta poslušal, kaj govori, je bilo v njenih besedah gotovo tudi vse polno tega, kar bi pa rada kdaj imela, kaj ji je bilo všeč, kaj se ji zdi lepo pri sosedih, znancih, prijateljicah ... Kupi ji nekaj od tega, kolikor je v tvojem finančnem dosegu. Če je pa šlo vse to mimo tebe ali skozi eno uho noter, drugo ven, se pa sedaj matraj in gruntaj, kaj bi ... Svetovati na daleč je nemogoče. Potencialne obdarjenke ne poznamo, koliko bi bil pripravljen plačati ali narediti za darilo nisi napisal. Lahko bi bil to avto, lahko pa tudi kokošnjak, ki bi ga naredil sam, če bi si srčno želela imeti kokoši in domača jajca ...
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
muha je napisal/a: |
[b]...lahko pa tudi kokošnjak, ki bi ga naredil sam, če bi si srčno želela imeti kokoši in domača jajca ... |
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje