Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Iščem orhidejo z imenom Bletilla

crtj-admin
Site Admin

Iščem orhidejo z imenom Bletilla

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Connie

Odgovor Napisal/-a Connie »

Pozdravljeni,

zagnano iščem Bletillo striato, do sedaj sem jo (sicer sem imela štiri vrste: Bletilla striata, Bletilla striata alba, Bletilla striata variegated, Bletilla ochracea) imela skoraj deset let na vrtu brez težav in letos je žal prišlo do tega, da mi ni prišla ven niti ena rastlina. Tako da bi vas prosila, če ima kdo kakšen gomolj orhideje. Hvala!_________________Lp, Connie
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Če veš, kdaj je presajanje najustreznejše, ni problema.

Lp
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Connie

Se res priporočam za kakšno 'čebulico'. Tudi ta čas je primeren za sajenje, tako da ni nobenega problema.

Imam narcise Thalia, tako da ti jih lahko dam ..._________________Lp, Connie
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Sedaj so tik pred cvetenjem, morda po cvetenju. Bom malce prebrskal, kaj predlagajo za najustreznejši čas.
Smile
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Connie

BorutL je napisal/a:
Sedaj so tik pred cvetenjem, morda po cvetenju. Bom malce prebrskal, kaj predlagajo za najustreznejši čas.
Smile

Ok, zmenjeno. Smile_________________Lp, Connie
Odgovori