Grah - Pisum sativum

Odgovori
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Sem sejal grah približno na 5 centimetrov eno zrno in je kar dobro kalil in je skoraj vse ven prošlo.
Zdaj pa imam občutetek, da je to hudo pregosto ali pač ne ?
Je pa ta teden pri meni začel nastavljti stroke, bo kmalu že kaj za nabrat !
matelicl

Odgovor Napisal/-a matelicl »

V kartonske tulce za WC papir sem 18.2.2017 posadil grah angleški ljubimec, 13.03.2017 pa je šel v dvigneno gredo na vrtu in tole je rezultat danes zjutraj. Very Happy Very Happy Very Happy . Kmalu se bomo sladkali z njim. Laughing Laughing Laughing

_________________LP
Lado
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

A prav vidim, da ima rožnate cvetove ?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ne motiš se. Wink
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Se še kje grah grdo obnaša?
Imam 2 različni sorti na 3 različnih lokacijah - vse raste v nebo in noče cvetet Twisted Evil Crying or Very sad .... pa sorte niso telegrafske Mad
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Moj Ameriški čudež je čisto "normalen". Je pa šele dobro začel cveteti... Mogoče ima tvoj preveč z dušikom obloženo mizo in zato pridobiva samo na zelenju._________________naredimo svet lepši
figula

Hmmm, mogoče imaš prav, brbr. Letos so površine dobile porcijo komposta .... Rolling Eyes
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Eh, mislim, da kompost ne bi smel biti premočna hrana za grah. No, razen, če ni bilo v njem obilo živalskega gnoja._________________naredimo svet lepši
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Pri meni grah am. cudo lepo cveti, ni previsok in se je lepo oprijel z rokicami, tako da ne bo rabil nobene dodatne opore._________________CARPE DIEM
figula

Tajana, enkrat morem res priti pogledat to čudo, kako se tvoj grah prime z rokicami in stoji brez opore Smile.

Brbr, živalskega gnoja sploh ni nič v mojem kompostu. Torej je kaj drugega. Bomo pa grahovo zelenje pojedli Laughing
Odgovori