Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sem sejal grah približno na 5 centimetrov eno zrno in je kar dobro kalil in je skoraj vse ven prošlo. Zdaj pa imam občutetek, da je to hudo pregosto ali pač ne ? Je pa ta teden pri meni začel nastavljti stroke, bo kmalu že kaj za nabrat !
V kartonske tulce za WC papir sem 18.2.2017 posadil grah angleški ljubimec, 13.03.2017 pa je šel v dvigneno gredo na vrtu in tole je rezultat danes zjutraj. . Kmalu se bomo sladkali z njim.
Moj Ameriški čudež je čisto "normalen". Je pa šele dobro začel cveteti... Mogoče ima tvoj preveč z dušikom obloženo mizo in zato pridobiva samo na zelenju._________________naredimo svet lepši
Eh, mislim, da kompost ne bi smel biti premočna hrana za grah. No, razen, če ni bilo v njem obilo živalskega gnoja._________________naredimo svet lepši