Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Na Brdi
Moderator: Melona
Ooooh kakšna krasota Poezija.Ja vidim,da moraš imeti potrpjenje in jim dati čas,da se pokažejo v vsem svojem razkošju.Prekrasne še posebej me je očarala Little Showoff,ti malo kuštravi cvetovi in tvoja Ggislaine de Filigonde je res orjaška.Moja se je letos začela prebujati.Ja pa tvoji Eden R. tudi že lepo plezajo......Vsaka posebej in kot celota se bohotijo s tvojo ljubeznijo do njih.
Ni kaj kadar srce poje zraven je rezultat _________________LP
E.
Ni kaj kadar srce poje zraven je rezultat _________________LP
E.
Poezija, prelepo.
Vsako leto znova čakam tvoje in Dolijine slike. Obe imata tip vrta, ki je moj ideal: vrtnice kot del krajine, pri Doli bolj divje, tvoje bolj parkovno urejeno. Imaš krasne cedre (za katere žal nimam prostora). Le redke imate take dimenzije vrta, da se lahko vrtnice pokažejo v vsej svoji naravni lepoti. Verjamem, da je 200 že zahtevna številka za vzdrževanje.
Vsako leto znova čakam tvoje in Dolijine slike. Obe imata tip vrta, ki je moj ideal: vrtnice kot del krajine, pri Doli bolj divje, tvoje bolj parkovno urejeno. Imaš krasne cedre (za katere žal nimam prostora). Le redke imate take dimenzije vrta, da se lahko vrtnice pokažejo v vsej svoji naravni lepoti. Verjamem, da je 200 že zahtevna številka za vzdrževanje.
Poezija, prelepo, sem ostala brez besed in samo gledam, znova in znova. Pa EDEN Rose, pa Ghislaine - hudooo, moja raste pri balkonu...pa saj pri meni ne bo nikoli tako velika,nima pogojev. Pa vsi domači ljubljenčki, prekrasno. Res lahko samo občudujem in se učim....pa želim še naprej, da bodo tako lepo uspevale.
Kakšna panorama, neverjetno. Že posemzne vrtnice so krasotnice, celota pa je neverjetna. In kakšen razrast od prvih strani na rožniku. Pravljično lepo, stopnice, kamnite škarpe, drevesa vse povezano z zeleno preprogo in okrašeno s tvojimi čudovitimi vrtnicami... Me spominja na italijanske parke tam nekje pri Toskani.
Drage punce, hvala vsem, da se vas slike dotaknejo. Da čutite to, kar veliko ljudi ne vidi, ker imajo v rokah telefone, tudi takrat ko jih nimajo. Da veste, kaj pomeni to ljudem.: stik z naravo. In na tem Gartlcu je polno takih, zlatih, toplih ljudi. Vidi se, da delajo, delamo z rastlinami. Ko bi se tudi tisti zunaj, ki nimajo dobrih namenov z drugimi ljudmi, celo otroci, povezali z naravo, bi jim izginila vsa teroristična in druga dejanja, ki niso v skladu z harmonijo tega sveta.
Do takrat pa lahko živimo na svetu vsak na svoj način, skupaj povezani z naravo, tako kot nam veleva srce in duša. In naj nas bo čimveč. Hvala še enkrat._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Do takrat pa lahko živimo na svetu vsak na svoj način, skupaj povezani z naravo, tako kot nam veleva srce in duša. In naj nas bo čimveč. Hvala še enkrat._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.