Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Artemisia dracunculus - pehtran
Muha in Metuljc, hvala obema! Bom res pustila malo višjega, da ga bom spomladi našla - za prostor se bori z jagodami, ki ga hočejo kar prerasti . In malo ga bom zavila v kopreno, da ga ne bo zeblo ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Kate, jaz ga navsezadnje nisem nič pokrila, spomladi je doživel še pozebo - pa ga ni nič prizadelo . Letos imam ogromen grm, še nikoli takega ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Pehtran je precej izbirčen glede zemlje. Nekje bo bujno rasel, drugje ob enaki negi vegetiral in sčasoma propadel. Meni je imel v odcednem kotičku zelenjavnega vrta košato rast, v zeliščnem manj gnojenem veliko slabšo, ko sem ga presadila v pretežno ilovico, je čez zimo propadel. Nekako se mi zdi, da zimska moča njegovim koreninam ne dene dobro. Letos sem si iz potaknjencev vzgojila novi dve sadiki in obe posadila na upam primerno mesto.