Delavnica bokašija - biogena
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Irena: prepisovala sem iz spiska za bokaši, tam pa nimaš pripisanih posod . A si javila kasneje? Itak moramo počakat, da Marinka javi, koliko jih sploh ima.
ura: pa dajmo tisti, ki lahko pridemo prej, pričeti s pripravljalnimi deli, jih je kar nekaj. Potem pa kadar bo kdo prišel, bo zagrabil zraven, na koncu, ko bomo "mešalci" že zmatrani, bo še dosti dela za močne roke, da bodo v kante tlačile . In ko bodo prvi odšli, bodo tisti, ki pridejo zadnji , pospravljali .
ura: pa dajmo tisti, ki lahko pridemo prej, pričeti s pripravljalnimi deli, jih je kar nekaj. Potem pa kadar bo kdo prišel, bo zagrabil zraven, na koncu, ko bomo "mešalci" že zmatrani, bo še dosti dela za močne roke, da bodo v kante tlačile . In ko bodo prvi odšli, bodo tisti, ki pridejo zadnji , pospravljali .
-
Vse po 17. je zame prepozno, ker se moram vrniti pravočasno, in če nisem vezana na 'mešanje', bi lahko dostavila prej.
Spet vam mešam štrene, a pri nas so dela na hiši v največjem zagonu, delavci si podajajo kljuko, in ne morem vsega prepustiti možu, upam, da razumete._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Spet vam mešam štrene, a pri nas so dela na hiši v največjem zagonu, delavci si podajajo kljuko, in ne morem vsega prepustiti možu, upam, da razumete._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
-
Hmmm, bom pa težko kaj dosti pred 16- o prišla, kake 20 minut prej, če je to v redu? A saj to je lahko dosti hitro narejeno, sploh glede na to da vas je kar nekaj že to delalo, a ne. Ena skupina bo stresla vse vreče na ponjavo, pripravi se vroča voda za melaso pa vodo v sod in potem je to hitro skupaj. Če bo zmanjkovalo časa, najprej pomagamo napolnit bobolino, bo tako prav?
-
- Kraj: Rimske Toplice
Plamenka je napisal/a: |
Saj ne mešaš štren, Bobolino. Jaz bi predlagala, da se začnemo zbirati okoli pol treh ali treh in začnemo pripravljati in okoli pol četrte začnemo počasi mešati. |
Po moje je tako OK, končno je Plamenka gostiteljica. Če ne bo dovolj dela, bomo pa najprej počivali (razen mišic za govor in smeh in kriljenje z rokami ).
Že to, da pripravimo kantice, pa ostalo (itak nimam pojma, ker še nisem bila zraven).
Bicikel, pa ne bi ti zjutraj parkiral tam nekje pri Plamenki, saj nimaš toliko dalj potem z biciklom, bi si prihranil lep del časa, kaj? (sprejemam zahvale za logistične rešitve).
No, moj avto je OK (hvala mehaniku, od klica do plačila je bilo v 2,5 urah vse urejeno, še vse tisto, kar sploh najprej ni bilo v planu).
Pripeljem torej 2x 30 kg otrobov.
In svoje delovne ročice , klepet mi pa načeloma gre vedno dobro
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
-
Metuljc, hvala za ideje, ampak mi ne ustreza. Ne zamenjam zraka ob Večni poti za tistega na Tržaški. Lahko pa sod in vodo prej zjutraj oddam pri Plamenki. Saj je to tisto kar sem obljubil, če se ne motim. Sicer ne vem kam bom potem dal kolo Ne, ne, saj bo šlo....
Pravzaprav sem se domislil enega večjega škafa. Ali moramo imeti vso vodo naenkrat v isti posodi ali je lahko v dveh? Bom probal zmerit, če mi gre vseh 45l v en škaf.
Pravzaprav sem se domislil enega večjega škafa. Ali moramo imeti vso vodo naenkrat v isti posodi ali je lahko v dveh? Bom probal zmerit, če mi gre vseh 45l v en škaf.