Srečanje ob kavici - torek, 4. mali srpan (julij) 2017
-
-
-
Vrtin1, meni se je nekaj NZ špinače zasejalo po vrtu. Lhko probam kakšno rastlinico izkopat in ti jo prinesem, če želiš.
Tajana, če je to prezimni radič, prosim za kakšno sadiko.
Če ima kdo staro seme prezimnih radičev, ki bi ga sicer vrgel stran, se priporočam. Odločila sem se, da bom po spravilu česna na njivo vrgla vse staro seme radičev - kakšen bo že vzklil, ni vrag._________________naredimo svet lepši
Tajana, če je to prezimni radič, prosim za kakšno sadiko.
Če ima kdo staro seme prezimnih radičev, ki bi ga sicer vrgel stran, se priporočam. Odločila sem se, da bom po spravilu česna na njivo vrgla vse staro seme radičev - kakšen bo že vzklil, ni vrag._________________naredimo svet lepši
-
Brbr, tudi jaz bom zmetal na česnovo njivo radiče in ogrščico. S tem tvegam naselitev množice voluharjev, ki uživajo v radiču, a računam na domačo pomagalko - muco.
Bom pa imel veliko novega semena radičev, saj sem pustil semeniti vse sorte, ki sem jih lani sejal. Kakšna mešanica bo nastala nimam pojma, bržčas "Vrhniško čudo" . Rastline sicer še sem in tja cvetijo, glavnina je odcvetela, vendar mislim, da seme še ni zrelo. Se pa lahko nekako zmeniva za enkrat kasneje, še bolje - pridi naokoli.
Aja, to so radiči, ki so, sicer pokriti, uspeli preživeti letošnjo zimo.
Bom pa imel veliko novega semena radičev, saj sem pustil semeniti vse sorte, ki sem jih lani sejal. Kakšna mešanica bo nastala nimam pojma, bržčas "Vrhniško čudo" . Rastline sicer še sem in tja cvetijo, glavnina je odcvetela, vendar mislim, da seme še ni zrelo. Se pa lahko nekako zmeniva za enkrat kasneje, še bolje - pridi naokoli.
Aja, to so radiči, ki so, sicer pokriti, uspeli preživeti letošnjo zimo.
-
Viš, kako sva usklajena . Hm na voluharje pri tej zamisli nisem pomislila... No, bodo pa imeli hrano čez zimo. Radiče bom sejala predvsem kot zastirko, jeseni pokosila in spomaldi pobirala mlade rozete - tak je načrt. Kako bo, bomo pa videli.
Za Vrniško čudo se vsekakor priporočam. Hvala za prijazno povabilo na obisk, a nekaj časa ne bo nič - sem si poškodovala zapestje in sem bolj ali manj en tečen kripelj, ki niti avta ne morem voziti...._________________naredimo svet lepši
Za Vrniško čudo se vsekakor priporočam. Hvala za prijazno povabilo na obisk, a nekaj časa ne bo nič - sem si poškodovala zapestje in sem bolj ali manj en tečen kripelj, ki niti avta ne morem voziti...._________________naredimo svet lepši
-