Srečanje ob kavici - torek, 4. mali srpan (julij) 2017

Odgovori
Med_Ica

Odgovor Napisal/-a Med_Ica »

Orhy, ne rabim več stoletne čebule, sem jo dobil od Mil.
Moram povedati, da sem bil pri Mil in sem dobil vse kar sem iskal. Vse sadike že lepo rastejo na vrtu in njivi Smile

Prinesem suhe čilije danes, če jih bo kdo želel.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Če kdo želi, lahko narežem stevijo za sušit..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Brbr, prosim za stevijo. Kje si pa dobila sadike? Malo sem iskala pomladi, pa nič našla._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Med_Ica je napisal/a:
Orhy, ne rabim več stoletne čebule, sem jo dobil od Mil.
Moram povedati, da sem bil pri Mil in sem dobil vse kar sem iskal. Vse sadike že lepo rastejo na vrtu in njivi Smile

Prinesem suhe čilije danes, če jih bo kdo želel.

Kaj pa "potujoča" stoletnica - te še zanima?
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Brbr, tudi jaz bi te prosila za malo stevije, če jo je še kaj.
brbr

Stevijo imam že ene tri leta... Prinesem, kar imam, pa si bosta razdelili._________________naredimo svet lepši
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Pogrešam vas in sem imela resen namen tokrat priti Very Happy . Pa je pri meni na malih počitnicah ostala vnukinja (kar je super lepo), ampak priti pa spet ne morem Crying or Very sad .

Sicer mi letos vse kar lepo dela zaenkrat, sicer kakšna dva tedna za vami, ampak pobiram že prve bučke, zelo lep je grah, nizki in visoki fižol sta krasno kalila in kar dobro napredujeta, paradajzki polni ... tudi resne toče še nismo imeli (trkam na les!! Rolling Eyes ).

Skratka - imejte se lepo in se spomnite kdaj tudi na izgubljeno Radegundčanko, ki vas pridno bere, malo manj pa komentira Wink_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Draga Copatka
Zelo lepo je brati, da ti vse lepo raste. Kar naprej še tako, da bo veselje in pa seveda trud poplačan.
lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
brbr

Eh, Copatke, kolikokrat se spomnim nate... Še dobro, da vsaj pri česnu kakšno pristaviš, drugače bi mislila, da si se nas čisto odrekla. Lepo je brati dobre novice in sem vesela zate. No, ko boš imela čas, te v dolini čakamo odprtih ust in ušes Laughing

Vzdušje današnje klepetalnice je bilo toplo in prijetno - kot ponavadi. Vaše besede mi še zdaj odzvanjajo v glavi in grejejo dušico. Upam, da doza pozitivne energije zdrži do septembra. Lepo poletje želim, Gartlčani dragi._________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

brbr, se lahko pridružim tvojim besedam? Se popolnoma strinam z vsem, kar si napisala.
Zadnji sva pometli (ob avtu) soimenjakinji, sva si imeli še veliko povedati.

Vsem hvala za vse prinešeno. V avtu mi diši kot na zeliščnem vrtu sredi poletnega dne. Wink

Na klepetu ob kavici se dobimo spet v torek, 5. septembra.

Pa ne pozabite, vmes je paradajzmanija.

Vsem lepo in vremensko milostno poletje želim.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”