Prijetno, kot vedno. Zato sem tudi odšla malo prej, ker pravijo, da je treba končat takrat, ko je najbolj luštno .
Recept za žajbljevec (vrtin2) je že objavljen v ustreznem forumu.
Srečanje ob kavici - torek, 4. mali srpan (julij) 2017
-
Tudi jaz se vsem lepo zahvaljujem, da ste me sprejeli v svojo družbo.
Bilo je lepo, spoznala sem se z nekaterimi od vas:
"meluljc", hvala za sadike in povabilo na srečanje
"LPmami" - hvala za lep klepet, bom poiskala in poslala vse, kar imam o sladkem pelinu
"sonceluna", hvala za prijeten klepet, kontakt za diagnostiko ti pošljem v zasebnem sporočilu
"dobramisel" in "ANA", me veseli da smo se spoznale
in "muhi" hvala za semena čemaža
Veselim se naslednjega srečanja z vami, da spoznam še ostale. Nazadnje urejal/a TVD 04 Jul 2017 21:45; skupaj popravljeno 1 krat
Bilo je lepo, spoznala sem se z nekaterimi od vas:
"meluljc", hvala za sadike in povabilo na srečanje
"LPmami" - hvala za lep klepet, bom poiskala in poslala vse, kar imam o sladkem pelinu
"sonceluna", hvala za prijeten klepet, kontakt za diagnostiko ti pošljem v zasebnem sporočilu
"dobramisel" in "ANA", me veseli da smo se spoznale
in "muhi" hvala za semena čemaža
Veselim se naslednjega srečanja z vami, da spoznam še ostale. Nazadnje urejal/a TVD 04 Jul 2017 21:45; skupaj popravljeno 1 krat
-
-
-
Se strinjam z vsem že napisanim. Skratka prijeten klepet, kot ponavadi sem kavico pozabila spiti, kar prehitro mine tale popoldan. Sem pa napolnila vse baterije ful, ker bo kar dolga do naslednjega klepeta. Vsem zelim lepo poletje, glih prav vroce in obcasno zalivanje (dez) ponoci. In privoscite si prijeten dopust._________________CARPE DIEM
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Sem takoj s srečanja hitela na vrt pri Golniku, posadila radič in oddala eno bučko, nato k starejši hčerki in oddala drugo bučko (pa njen vrt sva seveda "prečesali", vse sorte flancali, zalivali, ...), oddala pol PVC lončkov s pokrovi (hvala, Pika99), pa domov s tretjo bučko in kumaricami (hvala, Tajana) in stevijo (hvala, Brbr).
Čeprav vročino precej slabo prenašam, še posebno v razgretem avtu, mi ni žal, da sem prišla, je bilo res prijetno._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Čeprav vročino precej slabo prenašam, še posebno v razgretem avtu, mi ni žal, da sem prišla, je bilo res prijetno._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-