Moje pisano veselje

Odgovori
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Hvala vsem za lepe želje.Cinija1,tudi mi vračamo pozdrave in ko boš spet hodila kaj na našem koncu se oglasi.
Muha, saj nam je žal,da nismo šli na srečanje a tokrat se žal ni izšlo.Drugo leto pa vsekakor računajte na nas. Very Happy
Smo pa v teh dneh že sejali nekaj čilijev,da nam ne bo predolgo dolg čas.
Počasi se pripravljamo na novo sezono,če ravno še letošnje ni konec in je potrebno še marsikaj postoriti.
robert

Da se po dolgem času spet malo oglasim.
V tem času smo realizirali nekaj projektov,ki smo si jih zastavili.
Zagnali smo društvo,v katerem je trenutno nekaj čez 400 članov,kar me zelo veseli,pripravljamo konec avgusta tudi prvi piknik društva.
Udeležili smo se tudi tekmovanja v kuhanju ccc,kjer smo zasedli za začetnike odlično 3 mesto.
Vzgojili nekaj čez 5000 sadik paradižnika in več kot 2000 sadik čilijev,od tega smo jih cca 60% razdeli.
Sam imam posajenih nekaj čez 400 sadik paradižnikov in okoli 350 čilijev.
Trenutno vse zori in je vsega v izobilju od paradižnika,bučk, paprik,do borovnic,malin in ostalega sadja ter zelenjave.
Tudi letos pa nam zmrzal ni prizanesla,a bo drugo leto bolje,upam da se narava spet ne poigra z nami.
Vsem želim čim več zelenjave in sadja,ter da vas vremenske neprilike zaobideje.
Lp iz Prekmurja
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Oj, Robert, lepo, da se malo javiš. Kako pa se imenuje vaše društvo? Imate kar impozantno članstvo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
robert

Društvo se imenuje Čili društvo Pomurje.
Je pa kot v vsakem društvo nelateri so bolj nekateri manj aktivni,smo pa za nekaj mesecev delovanja,zelo zadovoljni.Je pa društvo namenjeno vsem ki vzgajajo zelenjavo in sadje,ne samo čilijev,skratka vsem.
Za konec leta ali v začetku naslednjega pa pripravljamo srečanje,kjer bomo razdelili tudi semena paradižnika, paprik,čilijev in ostalih semen.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Bravo Robert in sodelavci! Ste uspeli razmigat še Prekmurje Very Happy palec gor pozdrav
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

O, lepo, lepo, zelo pohvalno. tebi res ne (z)manjka energije. Naj vam uspeva vse skupaj, pa narava naj vas v prihodnje malo bolj ujčka, no. Si zaslužite. Exclamation
robert

Muha in metuljc hvala za leoe želje.
Se trudimo po najboljših močeh.
Če ob sebi zbereš prave ljudi,ki ti pomagajo,uživajo v tem in ti stojijo ob strani in ko vidiš,da ljudje ki jim podariš sadike,te z veseljem vzgajajo in uživajo v tem,ti da to dodatno energijo.
Najbolj pa me veseli,da imamo ogromno mladih ljudi,ki vzgajajo sadike sami in to mi je največje zadovoljstvo.
Če še samo omenim,da smo za člane zrihtali tudi razne popuste v okolici in tudi širše.
Dogovarjamo se tudi z nekaterimi,ki imajo svoje poslovalnice po celi Sloveniji.
Skupaj s Kalijo pa pripravljamo tudi nekaj predavanj in druženj na temo od semena do pridelka.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

O Robi vse čestitke, pridni ste, tako pri tebi kot tudi društvo. Res pohvalno in želim vam dobro vzklitje, velike pridelke, ter zdrave.
Pa kot je napisala Metuljc, naj vas od zgoraj malo poujčkajo.
Vse dobro vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
robert

Cinija1 hvala
Vreme je res zadnje čase malo ponagajalo,a zaenkrat kaj hujšega ni bilo,razen pozebe ki je odnesla, kar nekja sadja- lani in letos.
Vse lepo tudi tebi in tvojim,ko pa boš hodila v naših krajih,ša se oglasi na kavo in klepet.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Robert sem v Prekmurju in bova soseda še do nedelje. Igrava se gospodarja he he- Povej kdaj ste doma.
lp vsem cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”