Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Aloe vera in Aloe arborescens
-
http://www.aloearborescens.si/razlike-med-alojama/
Morda koga zanima..._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Morda koga zanima..._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
-
-
Sonceluna je napisal/a: |
Jaz rabim zrd gela in za to naj bi bila primernejsa aloe vera. Je pa zanimivo kaj vse po centrih in vrtnarijah prodajajo pod aloe vero. Prave se nisem nasla. |
Sonceluna,
zakaj uporabljaš gel aloe? Vprašanje tudi za vse ostale, ki imate aloe vero.
Muha, hvala za informacijo, kje se jo dobi. Sedaj me samo zanima, za kaj vse jo lahko uporabljam.
-
Dobra misel je napisal/a: | ||
Sonceluna, zakaj uporabljaš gel aloe? Vprašanje tudi za vse ostale, ki imate aloe vero. Muha, hvala za informacijo, kje se jo dobi. Sedaj me samo zanima, za kaj vse jo lahko uporabljam. |
Pošljem vprašanje in v naslednjem hipu ugotovim, da vse piše v prvem sporočilu te teme. Ah ja, vročina je kriva