Feuerwerk

Odgovori
notranjka
Prispevkov: 1482
Pridružen: Po Jun 17, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a notranjka »

MARIJAV je napisal/a:
Res je okusen, vendar zunaj na žalost zelo rad razpoka.


Hvala za informacijo.Bom pozorna na tole naslednjo sezono._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Bicikel
Prispevkov: 2068
Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

MARIJAV je napisal/a:
Res je okusen, vendar zunaj na žalost zelo rad razpoka.


Res je in tudi ni ravno obstojen, hitro prezori, ampak se ga vseeno splača imeti, sploh za malo bolj zgodnje obiranje in potem za omake.
Ivčk
Prispevkov: 1621
Pridružen: So Jun 01, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

En najlepših paradižnikov, kar jih je. Zlati biseri so naravnost čudoviti.


Lepo roden, in okusen. Problem je, da se okus zelo spreminja glede na sezono, to je lastnost, ki me pri paradižnikih zelo moti. Pokanja jaz nisem opazila, je pa res, da v suhi sezoni hitro prezori in postane kašast.
Vseeno vreden vzgoje, a pri meni ga je zamenjal Scabitha.
_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
Bicikel
Prispevkov: 2068
Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Se strinjam, da je odličen paradižnik in ima žal ti dve slabosti -pokanje in kašasto meso ob prezorjenosti.

Ivčk, lahko kaj več poveš o Scabitha za primerjavo s Feuerwerk, vključno z okusom?
Ivčk
Prispevkov: 1621
Pridružen: So Jun 01, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Sem odprla temo o njem:
http://forum.gartlc.si/gartlc-about4687.html_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
Odgovori