Težave z ZS-ji in obveščanjem o odgovorih v izbranih temah
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
-
Jaz sem vceraj 14.09 ob 20:14 dobil obvestilo, da sem dobil sporocilo na ZS, sem sel pogledati, pa ga ni bilo. Ne vem, ce me je kdo kontaktiral in izbrisal ali je bila tezava s streznikom, do zdaj tezav nisem imel_________________http://myminiwondergarden.blogspot.si/
-
Kaj pa če nekomu pošlješ zs in ko ni opdgovora greš gledat v svoja sporočila in ni v poslanih sporočilih temveč v ODPOSLANO? v čem je razlika med poslanim in odposlanim? Imamo namreč možnost sporočil:
Prejeto Poslano Odposlano Shranjeno
lp Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Prejeto Poslano Odposlano Shranjeno
lp Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
-
-
- Kraj: Rimske Toplice
A ne bi raje poslal še en zs, če ne odpre niti tega, pa je na forumu, bboš pa že lahko prepričan.
Sama sem nekajkrat poslala zs nekomu (različnim, da ne bo pomote), pa ga ni dobil. Izkazalo se je, da sem prehitro "skočila" z Gartlca, še preden je ozadje zs poslalo računalniku. Očitno sem bila prehitra- Ne vem pa, če v tem primeru naslovnik vseeno dobi obvestilo o zs. Zdaj težav nimam več, ker se zavestno kontroliram, da sem bolj počasna pri zapuščanju strani.
Sama sem nekajkrat poslala zs nekomu (različnim, da ne bo pomote), pa ga ni dobil. Izkazalo se je, da sem prehitro "skočila" z Gartlca, še preden je ozadje zs poslalo računalniku. Očitno sem bila prehitra- Ne vem pa, če v tem primeru naslovnik vseeno dobi obvestilo o zs. Zdaj težav nimam več, ker se zavestno kontroliram, da sem bolj počasna pri zapuščanju strani.
-
- Kraj: Domžale
metuljc je napisal/a: |
Zdaj težav nimam več, ker se zavestno kontroliram, da sem bolj počasna pri zapuščanju strani. |
Jaz strani praktično nikoli ne ugašam. Pravzaprav imam kakšnih 10 zavihkov neprestano odprtih.
Računalnik ( prenosnik ) pa ugasnem le nekajkrat na leto. Ko ga ne uporabljam, le poveznem ekran dol - "sleep mode".