MENJAVE NA JESENSKEM SREČANJU, 7. OKTOBRA 2017

Odgovori
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Metuljc, bom.
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Martinka,
gabeza imam na vrtu dovolj, da ti lahko prinesem sadike, samo sporoči, kako ti jih naj dostavim_________________Lp

Nauta
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Ali ima kdo lespedezo (Lespedeza thunbergii), bradatec (Caryopteris clandonensis) ali koprivček (Ceanotus) in kakšen potaknjenec?
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Tudi letos bom vesel host, če ma kdo.

MijaLan, zmenjeno.

doli, prosim za Calycanthus.

juglans, ne rabiš skrbet. Pa kdaj drugič.
Nazadnje urejal/a zuf 05 Okt 2017 13:45; skupaj popravljeno 1 krat
akira

Odgovor Napisal/-a akira »

Nauta je napisal/a:
Martinka,
gabeza imam na vrtu dovolj, da ti lahko prinesem sadike, samo sporoči, kako ti jih naj dostavim

Nauta, lahko dobim tudi jaz sadiko gabeza namesto semen paradižnika?
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Akira,
seveda, koliko gabeza pa bi želela?_________________Lp

Nauta
akira

Odgovor Napisal/-a akira »

Nauta je napisal/a:
Akira,
seveda, koliko gabeza pa bi želela?

Nauta, 1-2 sadike bo dovolj, hvala
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

MijaLan, imam v loncu letošnjo potaknjeno (na pomlad ob obrezovanju) vejico lespedeze in verjameš ali ne je visoka 30 cm ter cveti. žal ti dostavim ob drugi priliki enako kot ostalo, ker ne morem pridet na srečanje. (sem še v Istri in pedenam roko v gipsu. nekako sem brezvoljna in jezna sama nase , da se mi je to zgodilo (sevada vzrok španske stopnice- povod migetajoči Štef (maček) v naračju- rezultat sadra.)

pozdravljam vse in vam želim lepo srečanje- lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

voda: škoda Crying or Very sad . Saj pravim: "Mački so za samo zgago!" Wink Laughing Laughing . Pa lep pozdrav tja dol v Istro .pozdrav
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

voda je napisal/a:
MijaLan, imam v loncu letošnjo potaknjeno (na pomlad ob obrezovanju) vejico lespedeze in verjameš ali ne je visoka 30 cm ter cveti. žal ti dostavim ob drugi priliki enako kot ostalo, ker ne morem pridet na srečanje. (sem še v Istri in pedenam roko v gipsu. nekako sem brezvoljna in jezna sama nase , da se mi je to zgodilo (sevada vzrok španske stopnice- povod migetajoči Štef (maček) v naračju- rezultat sadra.)

pozdravljam vse in vam želim lepo srečanje- lpvoda

Voda, hvala! In žal mi je, da ne prideš. Mavec na roki pač ni prijetna stvar - pazi nase, maček pa naj sam hodi po takih in drugačnih stopnicah! ;)
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”