MENJAVE NA JESENSKEM SREČANJU, 7. OKTOBRA 2017
-
MijaLan, imam v loncu letošnjo potaknjeno (na pomlad ob obrezovanju) vejico lespedeze in verjameš ali ne je visoka 30 cm ter cveti. žal ti dostavim ob drugi priliki enako kot ostalo, ker ne morem pridet na srečanje. (sem še v Istri in pedenam roko v gipsu. nekako sem brezvoljna in jezna sama nase , da se mi je to zgodilo (sevada vzrok španske stopnice- povod migetajoči Štef (maček) v naračju- rezultat sadra.)
pozdravljam vse in vam želim lepo srečanje- lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
pozdravljam vse in vam želim lepo srečanje- lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
voda je napisal/a: |
MijaLan, imam v loncu letošnjo potaknjeno (na pomlad ob obrezovanju) vejico lespedeze in verjameš ali ne je visoka 30 cm ter cveti. žal ti dostavim ob drugi priliki enako kot ostalo, ker ne morem pridet na srečanje. (sem še v Istri in pedenam roko v gipsu. nekako sem brezvoljna in jezna sama nase , da se mi je to zgodilo (sevada vzrok španske stopnice- povod migetajoči Štef (maček) v naračju- rezultat sadra.) pozdravljam vse in vam želim lepo srečanje- lpvoda |
Voda, hvala! In žal mi je, da ne prideš. Mavec na roki pač ni prijetna stvar - pazi nase, maček pa naj sam hodi po takih in drugačnih stopnicah! ;)