Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Češnjev les za drva

goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Če je les zdrav, bi ga bil marsikateri mizar vesel.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Sem poslal ZS. Me zanima._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Mi smo našo češnjo spremenili v drva. Še enkrat se drvarjenja ne bi lotili. Si ne morete predstavljat kako mukotrpno je cepiti češnjevo deblo užet ko cuna . En večji hlodek premera ca 40 cm, ki je ostal, smo zato samo pokonci postavili in nam služi kot odlagalna površina. Very Happy
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Češnja pa res ni problematična. Bolj bi vas zaposlil kak gaber, ki je rastel na kakšnem vetrovnem področju Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Sva na vezi s Kravzljem.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Les oddan. Wink
metuljc
Kraj: Rimske Toplice