Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

avtomatski odpiralec oken za rastlinjak

crtj-admin
Site Admin

avtomatski odpiralec oken za rastlinjak

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Ugodno prodam avtomatski odpiralec oken za rastlinjak. Kupila sem napačnega in mi ne pride prav za mojo toplo gredo. Cena 18 €. Kupljeno na Aliexpress.
bartmatej

Odgovor Napisal/-a bartmatej »

Živjo Aye-Aye
A še prodajaš tale odpiralec oken?

LP Matej
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Še je na razpolago, se nihče ni oglasil. Ga vzameš?
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Evil or Very Mad_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Nazadnje urejal/a Furman 15 Okt 2017 12:20; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Samo v vednost.
18€ je komplet naprava.
8€ je samo nadomestni cilinder, torej del naprave.
Oglas je potrebno pravilno in v celoti prebrat, ker včasih so informacije zavajujoče.
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Ne, nova delujoča na identična naprava je 13,96€. Pri kitajcih še ugodneje, le poiskat je treba in teden dva počakat. A se ne bom spuščal več v debato o ceni. Gre se za odnos in jaz sem si svoje mnenje na podlagi nesodelovanja ustvaril. Zaradi 20€ mi pa tud ne bo treba bit lačen._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Glede na to, da si ti navedel link in ceno 8€, sem te samo popravil kaj dobiš za omenjeno ceno na omenjenem linku. Grdo od tebe, da si pobrisal prejšnji post.
Tisti, ki niste prebrali pobrisanega posta. Tu je link za katerega je Furman trdil, da je ista naprava 8€.
http://www.ebay.de/itm/Automatischer-Fensteroffner-Ersatz-Zylinder-fur-Gewachshaus-Autovent-Solar-/272600101201

Če si ti kupil napravo za 20€ in se to isto, novo dobi za manj, pa je samo tvoj problem, ker se pred nakupom nisi pozanimal.
Lepo od tebe bi bilo, če bi trditve o še nižjih cenah podkrepil z linki. Wink
Odgovori