Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Koščice asimine

crtj-admin
Site Admin

Koščice asimine

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Najprej opravičilo, ne vem, ali so koščice, seme..
na srečanju sem kupila plodove asimine in lahko podarim koščice tistim, ki bi se želeli ukvarjati s sajenjem za sadike._________________Lp, Živa
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

The Chemist jih je prejšnja leta z veseljem vzel.
Je pa lahko en problemček. In sicer, če si jih že posušila, najbrž ne bodo več kaljiva.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Živa, zavij jih v vlažno pap. brisačko in daj v hladilnik. Tako bodo počakale na prejemnika.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi mojih par čaka takole pripravljeno v hladilniku na odjemalca. Kadar se bo pač kdo javil.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Tudi jaz imam za oddat "koščice" asimin, takoj po zaužitju plodov so bile pospravljene v hladilnik.

Lepo bodimo, Mil
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Mislim, da je AndrejK nekje zapisal, da jih vzame - a zaprmej ne najdem Rolling Eyes
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ja, je tako napisal, saj so mu letos vse lanske na pomlad pomrznile. Upam, da kmalu vidi te ponudbe._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Moje koščice asimin so našle posvojitelja.

Lepo bodimo, Mil
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Prav, jih ne bom sušila, pač pa dala v hladilnik. Ker sem jih na srečanju kupila 2 kg, jih je/bo kar nekaj._________________Lp, Živa
Odgovori