Vseslovenska Gartlcmanija 2013 v sob. 5.10. Lj-Podgrad

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Mi bomo prišli, kjer pač bo srečanje. Ker pa je bilo doslej jesensko srečanje najbolj številčno, vseeno predlagam lokacijo, ki je bližja večini.

Kar se hrane tiče, mislim, da ni potrebno, da se karkoli kuha. Da je dovolj, da vsak prinese s sabo in da na skupno mizo.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Garden-ja, kje pa je tisti plac? Če ni predaleč. lahko pridem pomagat Very Happy . Drugače pa za Tolmin Arena, ni problema, mam nono v Volčah in ti lahko res pridem pomagat.
Koroška pa je res kar daleč, jaz se iz Vrhnike vozim dobro uro. Če bi šli gor bi predlagala Iverčko jezero pod Uršlo goro ali kako kočo tam okrog. Je pa koroška nekaj takega kot Rovte, lepa in zanimiva.

U glavnem, se pokorno javljam kot pomočnik.

Irena
Irena

Sicer pa tako,
kamorkoli se bomo peljali bom vesela, da se spet najdemo. Na biogen delavnici je res bil prijeten čvek.

Irena
pixie

Odgovor Napisal/-a pixie »

Muha in arena za Breginj se tudi jaz javim in pomagam pri organizaciji!

Konec koncev pa kjer koli že bo, se nameravam udeležiti, bi vas res rada spoznala, se mi zdite zelo prijetna družba, ko vas berem tukaj na forumu..
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Ni važno kje,samo da bo.Sigurno prideva!_________________Narava vse povrne!
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

FERDO!
Če se udeležiš srečanja tam gor, te CHIPPEWA čaka pri meni na lokaciji!

Arena....Pixie... Lahko tudi jaz kej pomagam zraven? Sicer samo ob vikendih...

ferdo36 je napisal/a:
Ni važno kje,samo da bo.Sigurno prideva!
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

če prav razumem, boste Primorci prevzeli štafeto letos Very Happy sam da vem, bomo prišli
Irena

Arena, pol velja tominska varianta - kolko razumem Very Happy ? Če je tako, mi pošlji ZS in ti pridemo pomagat.

Irena
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Kaj pa okvirni datum? Sredina septembra? (ali sem kaj spregledala Embarassed)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Predlagala sem soboto okoli 1. jesenskega dne, nekako simbolno, letos je to 21. september. Bi bilo OK?. Do takrat je menda že konec dopustov, v šoli stvari stečejo za tiste, ki imajo šolarje ali so/smo šolarji in šolarke. Wink Pa, konec koncev, je le prav, da mine mesec dni od Paradajzmanije, a ne? Da posravimo tam kupljene in dobljene zaloge in pripravimo nove. Embarassed
In vesela bi bila Breginjskega kota, na prodiiščih Nadiže že dolgo nisem bila. No, kateregakoli konca okoli Soče, moram reči. Pomagam seveda tudi lahko, z veseljem.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”