Radič Mantovana

crtj-admin
Site Admin

Radič Mantovana

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
NadaP

Odgovor Napisal/-a NadaP »

Zdravo! Rada bi posejala radič Mantovana. Iz Prjmorske ga tam februarja pripeljejo na tržnico. Ali ima kdo to seme ali pa ve, kje se ga dobi. Iskala sem ga na googlu pa je edino Planta Prelesje, pa se mi ne oglasijo. Hvala za pomoč._________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

NadaP, ne bo držalo, tudi Agrina in Gardeno imata v ponudbi to seme. Pri nas imajo obe znamki semen v Kmetijski zadrugi, skoraj gotovo pa imajo ta semena v EuroGardnu v Podsmreki, morda tudi pri Rotar, tam, nad cesto.
brane

Odgovor Napisal/-a brane »

NadaP je napisal/a:
Zdravo! Rada bi posejala radič Mantovana. Iz Prjmorske ga tam februarja pripeljejo na tržnico. Ali ima kdo to seme ali pa ve, kje se ga dobi. Iskala sem ga na googlu pa je edino Planta Prelesje, pa se mi ne oglasijo. Hvala za pomoč.

NadaP, jaz imam na voljo seme radiča Mantovana in to domačega. Lahko ti ga pripravim in predam na novemberskem srečanju, če ga še nisi dobila in že posejala ..... Za letos je že prepozno, bo pa za naslednje leto.

.
NadaP

Odgovor Napisal/-a NadaP »

Oooo, krasno. Bi bila zelo vesela. Edino prosim te, če lahko oddaš moji poštarici Dobri misli, ker na torkova mesečna srečanja pridem bolj malokrat. Hvala ti najlepša._________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!
brane

Odgovor Napisal/-a brane »

NadaP je napisal/a:
Oooo, krasno. Bi bila zelo vesela. Edino prosim te, če lahko oddaš moji poštarici Dobri misli, ker na torkova mesečna srečanja pridem bolj malokrat. Hvala ti najlepša.

Velja, bom pripravil in predal tvoji poštarici Dobri misli zate.

.
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”