Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ostro "ko hudič" ... še roke pečejo

crtj-admin
Site Admin
Prispevkov: 5392
Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm

Ostro "ko hudič" ... še roke pečejo

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
jozekuch
Prispevkov: 104
Pridružen: Ne Mar 16, 2014 1:00 am

Odgovor Napisal/-a jozekuch »

Na vrtu sem pridelal...
ne vem kaj
ostro je "ko hudič"!
Sadika je izgledala kot paprika.
Plodovi so rdeči, bolj ali manj okrogli, premera 2-4 cm.
Kako lahko vložim/konzerviram, da bomo jedli "po kapljicah".
hvala in dob'r dan, Jože
aladin
Prispevkov: 953
Pridružen: Po Jun 17, 2013 2:00 am

Odgovor Napisal/-a aladin »

Verjeto si že slišal za feferone ali čilije. Išči (tukaj ali na googlu) ti bo dal veliko idej...

Aja, trolanje je včasih duhovito, včasih pa tudi ne.
Nazadnje urejal/a aladin 01 Nov 2017 08:05; skupaj popravljeno 1 krat
metuljc
Prispevkov: 9405
Pridružen: So Jun 01, 2013 2:00 am
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Jožekuch, tukaj imaš recepte:
http://forum.gartlc.si/gartlc-about4551.html

Še najlažje pa bo, če jih boš, z rokavicami na rokah, očistil, narezal, skuhal, dodal morda kakšno jabolko, žlico ali dve sladkorja, sol, skuhal, zmiksal in vroče spravil v majhne stekleničke ali kozarčke. Lahko seveda tudi zamrzneš.
Odgovori