Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mini Chimes Orange paprika
Meni so te mini oranžne iz Lidla ravnokar vzkalile. Rabile so približno 7 dni, se je pa prej seme nekaj dni sušilo na zraku. Zanimivo, da so te oranžne občutno slajše od rdeče in rumene variante. Otroci so v en glas določili, da gre v zemljo oranžna. Kdaj pa vam zorijo, so bolj med zgodnjimi ali poznimi tipi paprik?
Moji sejančki so tudi na planem. Opažam pa, da so rumene neprimerno hitreje vzklile, kot rumene in rdeče, ki šele zdaj počasi kukajo iz zemlje. Zaenkrat jih je tudi občutno manj kot rumenih. No, to je poročilo vmesnega časa, ker pričakujem, da bo kakšno seme še vzklilo..._________________naredimo svet lepši
Pozdravljeni
Letos mi je uspelo posadit nekaj sadik več kot lani. Za grickat mi je to najboljša paprika. Med eno in drugo papriko imam vmes posajeno Grško baziliko. Prav tako tudi med Trinidad Perfume.
Bom morala prestavit ta korita na malo bolj sončno mesto.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Letos mi je uspelo posadit nekaj sadik več kot lani. Za grickat mi je to najboljša paprika. Med eno in drugo papriko imam vmes posajeno Grško baziliko. Prav tako tudi med Trinidad Perfume.
Bom morala prestavit ta korita na malo bolj sončno mesto.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Zelo lepe in polno obložene sadike!
Tudi meni najboljša paprika za sprotno grickanje..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Tudi meni najboljša paprika za sprotno grickanje..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Danes pobrala Mini Chimes in rumeno ter zeleno, katero bom jutri pofilala.
Oranžno sem spekla in vložila v kozarce in zalila z mešanico 4 voda in 1 kis. Dva pol litrska in eden kozarec 0,350.
Na njivci sva pobrala nizek fižol za luščit svežega in pa nizkega za stsročje. Se kar obnese, da je pokrit.
Kako bi bilo fajn, če bi namesto napovedanega dežja sijalo sonce.
lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Oranžno sem spekla in vložila v kozarce in zalila z mešanico 4 voda in 1 kis. Dva pol litrska in eden kozarec 0,350.
Na njivci sva pobrala nizek fižol za luščit svežega in pa nizkega za stsročje. Se kar obnese, da je pokrit.
Kako bi bilo fajn, če bi namesto napovedanega dežja sijalo sonce.
lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...