Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

domače olivno olje

crtj-admin
Site Admin

domače olivno olje

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

moja soseda prodaja domače olivno olje, iz istrskih oliv, nič špricano. 1l = 80 kn. če kdo želi mu prinesem. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

In kakšno je tvoje mnenje o kvaliteti tega olja, cena je precej ugodna.
voda

zelo dobro, saj ga stalno uporabljam. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Jaz bi vzela 1l. Ce prides na decembrsko srecanje, lahko takrat prevzamem.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Voda, če te ne obremenim preveč in glede na razpoložljivost, bi midva prosim 1 ali 3 ali 5 l. Lahko plačava tudi v kunah.
hvala
metuljc

Tudi jaz bi vzela liter ali dva, lepo prosim.
voda

cena je bila lani po 100 kn, kot povsod pri drugih, a ga prav zaradi te cene nisem vzela (na leto ga uporabim cca 30 lit). letos pravi, da ga bo dala po 8o in to mi se zdi sprejemljivo. zagotovo je popolnoma nešpricano in to je veliki plus, kljub temu da pri pravilnem ravnanju olju ne škodi.

lahko prinesem na decemb srečanje a povejte točno količino. ( ne ono 1 ali 5 l). lpvoda

PS: še nekaj - ali želite uležano torej bistro lanskoletno
- ali letošnje še motno in bolj grenkasto, pri katerem se na dnu
nabere usedlina. olje se potem vsaj 3x pretoči prav zaradi
tega.

Kvaliteta in vrednost pravijo strokovnjaki je 2 leti. tudi kasnejši uporabi, po moji presoji, nič ne manjka._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Jaz bi 1l. Lansko, ulezano.

Hvala!
metuljc

Jaz bi tudi 2 l lanskega, uležanega. Hvala vnaprej, voda. objemček
Odgovori