Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013
Moderator: Melona
Tolikokrat sem videla tole temo, da je še mene premamilo. Naročam:
zgodovinske:
Boule de Neige -1x
Ferdinand Pichard -1x
Gilda -1x
Austin:
Alan Titchmarsh -1x
Falstaff -1x
Pegasus -1x
Summer Song -1x
Račun bom poravnala takoj, ko mi pošlješ podatke.
Aktivni član foruma sem zaenkrat v glavnem pri zelenjavi, a to tudi velja za popust?
zgodovinske:
Boule de Neige -1x
Ferdinand Pichard -1x
Gilda -1x
Austin:
Alan Titchmarsh -1x
Falstaff -1x
Pegasus -1x
Summer Song -1x
Račun bom poravnala takoj, ko mi pošlješ podatke.
Aktivni član foruma sem zaenkrat v glavnem pri zelenjavi, a to tudi velja za popust?
Irena, pošiljam ti seznam za moje darilo od Dedka mraza. Moram oddati seznam, ker sem imela že tako dolg wish list, ob gledanju seznama pa so se potem samo še rojevale nove ideje. Če mi zrihtaš vse naročene sorte, bo moj vrt poln, dokler ga ne dokončno uredimo. Seveda mi prosim upoštevaj popust. Vse vrtnice so v količini 1, zato ne bom dodatno pisala.
Zgodovinske:
Baron Girod de L’Ain
Boule de Neige
Ferdinand Pichard
Gloire de Dijon
Honorine de Brabant
La Reine Victoria
Louis XIV
Louise Odier
Mme. Isaac Pereire
Mme. Pierre Oger
Souvenir de la Malmaison clg.
Souvenir du dr Jamain
Warnerjeve:
Blue for You
Eyes For You
Austinove.
A Shopshire Lad
Abraham Darby
Evelyn
Golden Celebration
James Galway
Jubilee Celebration
Moulineux
Spirit of Freedom
Winchester Cathedral
Vrtnice bi dvignila kar osebno, ker sem blizu, pa še takrat bom že v službi in se bom vsak dan vozila mimo.
Zgodovinske:
Baron Girod de L’Ain
Boule de Neige
Ferdinand Pichard
Gloire de Dijon
Honorine de Brabant
La Reine Victoria
Louis XIV
Louise Odier
Mme. Isaac Pereire
Mme. Pierre Oger
Souvenir de la Malmaison clg.
Souvenir du dr Jamain
Warnerjeve:
Blue for You
Eyes For You
Austinove.
A Shopshire Lad
Abraham Darby
Evelyn
Golden Celebration
James Galway
Jubilee Celebration
Moulineux
Spirit of Freedom
Winchester Cathedral
Vrtnice bi dvignila kar osebno, ker sem blizu, pa še takrat bom že v službi in se bom vsak dan vozila mimo.
Garden-ja je napisal/a: |
Rene, Cecilki daj veliko veliko prostora. Naredi ogromno, krasno in zdravo listno maso in če jo preveč obrezuješ, manj cveti. Lepo izpade, če jo posadiš kje za ograjo tako da se preveša proti tebi in ne stran od tebe. |
Garden-ja, tole je pa pravi déja vu z noči ko je padla odločitev. Sem ji našla mesto, za oporo mam pa čas dve do tri leta in mojim domačim "rokodelcem" se še ne sanja kaj jih čaka