Sončnice za ptičke
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Citiram: |
Vedno trdim, da veliki umi mislijo enako tako je, juglans .... |
... samo kaj, ko jaz nisem kaj dosti mislil, če sploh kaj.
Takšna je situacija.
Malo me skrbi kako se sedaj počuti figula & J., ker interes je presegel moje misli, ki so bile tja do 50kg. Priznam pa, da teh misli - v kaj se lahko razvije - ni bilo veliko.
Težavica je v tem, da jaz takrat, v tistem terminu dejansko ne morem do vas in nekega "posrednika" potrebujemo.
Tajana, kot pomoč si tako zelo zelo dobrodošla. Upam, da uspeš priti.
Sončnic na žalost tudi ni neomejeno na voljo. Razpoložljivih je cca 200kg (0,55€) in skupaj z dajmarjem ste že malo prevelik odjemalec. Malce sem povprašal naokoli in seme se dobi pri drugi "hiši", ampak tam so dražje. (0,70€ za kg)
Najbolje, da dajmarju pošljem ZS.
Cene držijo, za prevoz pa naj bo vaša dobra volja, vendar se naj upošteva angažma vseh vpletenih.
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Jaz sem za .
Ampak tudi prevoz je teba računati, najbrž vsaj do Ljubljane. Od Bele Krajine je precej kilometrov, kilogramov pa očitno tudi ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ampak tudi prevoz je teba računati, najbrž vsaj do Ljubljane. Od Bele Krajine je precej kilometrov, kilogramov pa očitno tudi ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)