Sončnice za ptičke
-
muha je napisal/a: | ||
|
Meni je vseeno po kateri ceni - bi tisto, ki je boljše kvalitete oz. ima večja semena.
Zajčki nimajo tako učinkovitih lupilnih mehanizmov kot ptički.
-
Druščina hvala za razumevanje. Vendar pa, predno karkoli konkretiziramo, je prav, da se prvenstveno dogovorimo vsi aktivno vpleteni v ta "pripetljaj". Krivec sem sam, ker sem dokaj lahkomiselno govoričil. Se v najkrajšem času javim.
Pa še to. Ali bi lahko tisti, ki ste izkazali željo v okvirnih količinah (od-do) le te natančno dorečete. Ker če kombiniramo seme iz dveh virov, potem je robe dovolj.
lp.
Pa še to. Ali bi lahko tisti, ki ste izkazali željo v okvirnih količinah (od-do) le te natančno dorečete. Ker če kombiniramo seme iz dveh virov, potem je robe dovolj.
lp.
-
... je pa resnica še v nečemu. Mestoma se lahko zgodi, da sem malo smotko in to je v tem primeru že tako.
Če je "kofetkanje" resnično 9.1. 18, potem bi v resnici lahko prišel osebno in tako odpadejo vsi problemi. A ni to fino, tisto prvo pa vzamem v zakup.
Zgleda, da sem slabo pogledal na koledarju.
In še o ceni. Ali se vam zdi sprejemljivo, da na zaokroženo povprečno ceno (0,65€) prištejemo 0,10€ stroškov prevoza. Mišljeno na 1kg.
Če je "kofetkanje" resnično 9.1. 18, potem bi v resnici lahko prišel osebno in tako odpadejo vsi problemi. A ni to fino, tisto prvo pa vzamem v zakup.
Zgleda, da sem slabo pogledal na koledarju.
In še o ceni. Ali se vam zdi sprejemljivo, da na zaokroženo povprečno ceno (0,65€) prištejemo 0,10€ stroškov prevoza. Mišljeno na 1kg.
-
Juglans, dajmo še malo zaokrožit iz 0,1 na 0,15 da bo skupna vrednost lepo okrogla.
Super te bo videt na kavici.
Če bo kg preveč za enkraten prevoz in preveliko obremenitev prevoznega sredstva, naju še vedno lahko uporabiš kot vmesno postajo in dodatna pleča. Pripadajoč delež prevoznine gre k tebi, seveda.
Super te bo videt na kavici.
Če bo kg preveč za enkraten prevoz in preveliko obremenitev prevoznega sredstva, naju še vedno lahko uporabiš kot vmesno postajo in dodatna pleča. Pripadajoč delež prevoznine gre k tebi, seveda.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Vsklajene količine
Če sem prav seštela smo že pri 180 kg !
muha je napisal/a: |
dosedanje želje torej: metuljc .......... 15 kg mil .......... 10 kg muha .......... 10 kg bodika .......... 20 kg brbr .......... 15 kg voda .......... 10 kg copatka .......... 50 kg tajana .......... 20 kg figula ........... 10 kg katarinav ...... 15 kg cinija1 .......... 5 kg (naročilo ZS) |
Če sem prav seštela smo že pri 180 kg !