seedaholic.com

Odgovori
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Hoj!

Jest sem tudi naročila. Tisti, k me poznate, že veste, da sem bolj klasična. Bila sem pa tudi skromna - par rožic in par začimb pa še dve barvasti zadevi, k sem si jih že iz tujine zaželela, pa sem se tedaj odločila, da ne vlačim semen s sabo (po tem, ko sem imela seznam za 60 evr robe).
Seveda bm z veseljem delila, še posebej s tistimi, ki ste pridni in skrbite tudi za nadaljnje rodove semen (mene tukaj zmanjka) in jih velikodušno delite naprej.
Hvala Novinka, ker se ti da z nami ukvarjat. Javi končni znesek po vseh poštninah in drugih stroških, ki se bodo nabrali.
Jaz sem zase naredila excel tabelico, samo sem ti v ZS skopirala samo tekst. Če rabiš, ti pošljem tabelico. Smile
Lahko noč!
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Hvala, kate

tudi jaz operiram kar z excelom Laughing Sem vsa naročila vnesla noter po prejemnikih.

Tako da samo še počakam, če nam dajo kaj popusta, potem vam javim znesek.

Lep večer vsem in lep začetek tedna!
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Tudi visek mojih semen iz narocila bo namenjen menjavi._________________CARPE DIEM
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Tudi jaz sem za deljenje in menjavo presežkov!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

tudi jaz sem za menjave oz razdelitev viškov semen. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Novinka

Ti Irci imajo očitno škotske korenine. Nič niso teli slišat za popust - "imamo že tako nizke cene, da ni prostora za popuste". Ja pa ja de. Upam, da vsaj kak paket zastonj semen dajo zraven - sem jih "opomnila".

Naročilo sem sedaj oddala - v tem času sta še dva naročena izdelka razprodana, ampak če bomo še čakali in popravljali naročilo, bo pa kaj drugega zmanjkalo.

Sedaj javim na ZS vsem končni znesek - stroške poštnine sem delila "po glavi" in tako znašajo 1,10 eur na osebo.
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Ja, jest tudi upam, da kaj za po vrhu navržejo.
Se mi zdi, da nasploh neradi pouste dajajo tele semenarji.
Novinka

Sedaj sem opazila, da je bil zaracunan se davek na posiljko. Prosim, dodajte k znesku, ki ste ga prejeli na ZS, se 0,7 eur za davek. Res ne vem, kako drugace to enostavno naredit kot da delim s st. oseb. Se mi kar odpelje, da bi sedaj za vsakega preracunavala glede na vrednost nakupa. Postnina plus davek torej znese 1,80 eur po osebi. Upam, da je vsem ok tak nacin obracunavanja skupnih stroskov "po glavi".
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

V redu je. Hvala ti za trud in se ze veselim paketkov._________________CARPE DIEM
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Škotski Irci - res bi lahko dali kaj za povrh. Laughing Novinka, hvala, res hvala za trud.

Lpm
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”