seedaholic.com
-
Res hvala, ker se takole z nami ubadaš in nam omogočaš, da si privoščimo kako novost.
Zdaj pa vsi (z mano vred) hitro plačat, da ne bo kakih velikih zamud, ker je Novinka založila svoj denar za nas!
Tudi jaz sem za to, da se viški razdelijo. Bi pa bilo skoraj najbolj pošteno, da si jih prvenstveno delimo udeleženci tega nakupa, ne pa vsi povprek. Ker drugače lahko hitro zmanjka, sploh, kjer je semen malo. Kaj menite ostali? Uf, nočem, da to le izpade 'smotano'... _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Zdaj pa vsi (z mano vred) hitro plačat, da ne bo kakih velikih zamud, ker je Novinka založila svoj denar za nas!
Tudi jaz sem za to, da se viški razdelijo. Bi pa bilo skoraj najbolj pošteno, da si jih prvenstveno delimo udeleženci tega nakupa, ne pa vsi povprek. Ker drugače lahko hitro zmanjka, sploh, kjer je semen malo. Kaj menite ostali? Uf, nočem, da to le izpade 'smotano'... _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
-
Ivčk, to o delitvi semen med udeleženci mi se zdi popolnoma pravilno dejanje. saj je semen zelo malo in marsikdo od nas bo tudi ostal brez želene zamenjave, če bo npr po enem produktu večje "poželenje". kasneje ko bomo mi sami naredili viške e to je druga reč. strinjam se s teboj. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Jest mam tudi bolj rožice.
Se strinjam, da bo menjava v primeru velikega poželjenja, problem. Zame ima prednost organizatorka, tako, da če ti je kaj od mojega všeč, mi kar javi.
Pa sej vemo, kako to gre - če se nekaj obnese, potem se prime. In kar nekaj, sedaj že tradicionalnih akcij, je tako vzniknilo na tem forumu.
Se strinjam, da bo menjava v primeru velikega poželjenja, problem. Zame ima prednost organizatorka, tako, da če ti je kaj od mojega všeč, mi kar javi.
Pa sej vemo, kako to gre - če se nekaj obnese, potem se prime. In kar nekaj, sedaj že tradicionalnih akcij, je tako vzniknilo na tem forumu.