Breskve

crtj-admin
Site Admin

Breskve

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zdi se mi zelo zanimivo, tako za kmeta, kot potrošnike.

Optimist je napisal/a:
Zivjo, nevem kam naj prilepim se mi pa zdii odlicna ideja.....

http://www.dobradela.si/zelja/zelim-pomagati-kmetiji-blizu-ajdovscine-z-vami-jesti-socne-zrele-breskve-po-1-fruktal-jim-baje

lp
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

To pa je vredno vse pohvale.V tem času ko v večini mislimo samo nase in se nam zdijo naši problemi največji.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ja, tudi jaz sem že videla to iniciativo, super.
Samo škoda, ker vozijo samo na zgornji konec._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Se mi zdi da je Nadina veckrat na tistem koncu, pa bi lahko...._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Je Boscarola tisti ki ima Pipistrel?Uzgaja breskve?Ali se breskve kupavajo pri kom drugem?Se da na zs dobit naslov,jaz bi šla osebno v nabavo.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Vprašaj ga po telefonu saj ga je javno objavil. Če je njegov namen pomagati kmetom ti ga bo rade volje dal.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

originalnilist je napisal/a:
Je Boscarola tisti ki ima Pipistrel?Uzgaja breskve?Ali se breskve kupavajo pri kom drugem?Se da na zs dobit naslov,jaz bi šla osebno v nabavo.

Glej, pobudnilk akcije je objavil svoj telefon, pokliči ga, še prej pa v lokalnem okolju malo pobaraj, če bi še kdo vzel breskve, se ti bo pot bolj splačala, pa še dobro delo bo anrejeno.
Tukaj je: 040 177 777 - BORUT On je očitno iz Ljubljane, pa sodeluje z Boscarolom (ki je, kolikor jaz razumem stvar, tukaj le toliko, da gre ta Borut poslovno k njemu).

Sama na našem koncu kupim breskve v nasadu po enaki ceni, meni se zdi zelo ugodna, pa tudi sama poskrbim, da jih vzamem še za koga, tako sta obe strani zadovoljni, eni, ker dobijo dobre breskve po dobri ceni, drugi, ker jih po dobri ceni prodajo. Letos je sploh hudo, tam, lkjer kupim breskve, jih že skoraj 3 teden zalivajo, še sreča, da imajo vodo. A tudi delo in nafta stanejo.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Pravkar sem iz Hipermarketa najboljšega soseda v Lj-Šiška. Imajo vipavske breskve (bolj svetle barve) gajbico 4,5 kg za 3,5 € - tam pri stojnici s slovenskim sadjem. So že precej zrele in jih je treba najbrž takoj porabit. Kupila jih nisem tako da okusa ne morem ocenit.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Jaz sem jih prejšnja dva tedna kupovala v Sparu, odlične so bile, res take kot so bile naše domače.
Včeraj sem jih pa kupila v Mercatorju, italijanske, in so zanič. Ampak res zanič._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”