Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
konopljika seme
-
- Site Admin
konopljika seme
(Prenos iz arhiva)
Škoda, ker se nisi oglasil-a v jeseni. Ga je bilo kar precej in nisem vedel kam naj z njim, zato sem ga kar tako vrgel, če bo kaj samo od sebe skalilo. V bistvu sploh ne vem več kam natančno.
Če se bom spomnil in če bom pri volji ukoreninim kakšen potaknjenček, ti pa poglej kje se ga da nabaviti.
V primeru da bo najin uspeh obratno sorazmeren ob pozitivni predpostavki na moji strani, potem ti z veseljem izpolnim želje.
lp
Če se bom spomnil in če bom pri volji ukoreninim kakšen potaknjenček, ti pa poglej kje se ga da nabaviti.
V primeru da bo najin uspeh obratno sorazmeren ob pozitivni predpostavki na moji strani, potem ti z veseljem izpolnim želje.
lp
mravlja je napisal/a: |
Kurkuma, pozdravljena tu pri nas. V tem trenutku je nimajo, občasno pa jo imajo - TU. Pa srečno. |
Iskrena hvala za dobrodošlico in odgovor, bom spremljala to spletno stran v upanju, da jo spet dobijo :-)
juglans je napisal/a: |
Škoda, ker se nisi oglasil-a v jeseni. Ga je bilo kar precej in nisem vedel kam naj z njim, zato sem ga kar tako vrgel, če bo kaj samo od sebe skalilo. V bistvu sploh ne vem več kam natančno. Če se bom spomnil in če bom pri volji ukoreninim kakšen potaknjenček, ti pa poglej kje se ga da nabaviti. V primeru da bo najin uspeh obratno sorazmeren ob pozitivni predpostavki na moji strani, potem ti z veseljem izpolnim želje. lp |
U škoda :( tud jaz sem kakšni dve leti nazaj dobila semena in jih kar tako vrgla, ampak ni nič vzklilo, najbrž ni bila primerna zemlja.
Velja, če najdem kakšno seme sporočim
Hvala!
kolikor vem, če bo kdo vzgajal idustrijsko konopljo ne glede na količino je potrebno prijaviti policiji, ker lahko pride do zapleta. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)