Pirhi tako in drugače

kate

Odgovor Napisal/-a kate »

@lpmami: ne, to so predpriprave, al pa nizki štart. Ker je to familjaren projekt in imamo podmladek v družini, k z veseljem sodeluje pri tovrstnih podvigih, se je treba temeljito pripravit.
@metuljc: hvala! sem ga tudi sama zasledila in me je spodbudil, da še tu povprašam, preverim, ker vem, da je cel kup ustvarjalnih ljudi s presenetljivimi (no, vsaj zame) rešitvami/ idejami.
Kar zadeva članek, se mi je zdel korekten. Prav rada bi preizkusila kurkumo in rdeče zelje, pa tale teran je tudi mene navdušil. Tako, da po moje bomo letos s tem eksperimentirali. Poleti pa naberem rožlin - imam tega črnega, pa rahlo rožnatega (mogoče tudi deluje) idr. To moram še malo naštudirati (tud glede užitnosti - letos bodo moje poletne jedi in napitki polni cvetkov).
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

lpmami je napisal/a:

Teran res pusti neverjetne kristalčke na jajcih, tudi mene so (prijetno) presenetili.

Enkrat samkrat sem se jih lotila. Ne vem, ali je bilo tako samo pri meni, ampak kristalčki so se ob preprijemanju krušili in še prste sem imela pobarvane Confused Embarassed .
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Muha, tudi pri meni niso bili prav stabilni. Ampak sem s pirhi delala nežno, čim manj prijemala in so lepo izpadli.
_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori

Vrni se na “Ustvarjalne ideje”