Skupna nabava sadik špargljev in jagod
-
Ja, MuhA, se popolnoma strinjam s teboj. Enako velja za praktično vse jagodičje, pa še za marsikatero sadje in zelenjavo. Npr. domače jagode do drugega dne v hladilniku so popolnoma OK, naslednji dan pa se že pojavi plesen. Velik plus domačega sadja in zelenjave je pač v tem, greš na vrt, nabereš in poješ. In točno veš, kaj si pojedel. Jaz na svojem vrtu jem kar direktno brez pranja, je na kaki jagodi mogoče še kaka sled zemlje - no, pa vsi vemo o tistih sedmih kilah na leto
Ja, tudi na našem vrtu so letos jagode že krepko začele, le bojim se tega nenehnega dežja, da bodo začele gniti in plesneti, ker nikoli ne vidijo nobene kemije...
Vsak tretji dan pa pulim iz gred slak, ki v treh dneh zraste cca 2 pednja, dostikrat se mi zaradi razmočene zemlje potegne ven tudi polmetrska korenina, pa kaj, ko ima še obilo otrok...Bojim se, da npr. po dveh tednih neobhoda po vrtu ne najdem vse spleteno..._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Ja, tudi na našem vrtu so letos jagode že krepko začele, le bojim se tega nenehnega dežja, da bodo začele gniti in plesneti, ker nikoli ne vidijo nobene kemije...
Vsak tretji dan pa pulim iz gred slak, ki v treh dneh zraste cca 2 pednja, dostikrat se mi zaradi razmočene zemlje potegne ven tudi polmetrska korenina, pa kaj, ko ima še obilo otrok...Bojim se, da npr. po dveh tednih neobhoda po vrtu ne najdem vse spleteno..._________________Živeti na podeželju je najlepše!