Sarajkim raj, s pogledom na Sarajevo

crtj-admin
Site Admin

Sarajkim raj, s pogledom na Sarajevo

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Kot sem že v svoji temi potepanje po Bosni napisal, sva se v Sarajevu ustavila še pri forumski prijateljici Sarajki. Ko sem ji poslal prvi ZS sem iskal le kako koristno informacijo, saj še nikoli nisem bil tam doli, kot bi rekli Avstralci Laughing
Sarajka me je kar zasula z vsemi potrebnimi informacijami in naju povabila, da se oglasiva pri njej, kar sva z mešanimi občutki sprejela. Ne moreš kar nekomu, ki ga prvič vidiš pasti v hišo... ampak to velja za Slovenijo. Tam na jugu je to čisto drugače. Sprejeli so naju, kot, da se poznamo še leta in smo najboljši družinski prijatelji. Na vse načine so se trudili, da bi nama ustregli in postregli, HVALA še enkrat za vse obema z možem.
Pri njej sva morala ostati dva dni, pa še bi nama radi pokazali tisoč stvari.
Po vrtu se pozna, da živita z naravo, lepo obdelujeta njivico, sadovnjak, čebele in seveda rožice so vsepovsod. Na hribu imata malce težav z vodo, (imata pa čudovit razgled na Sarajevo,) sicer bi verjetno imela še veliko več različnih rastlin okoli sebe
Malce sem na hitro poslikal njun vrt...rezultat so slikice spodaj.

In vse to zvesto čuva Šarplaninka..._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Nazadnje urejal/a Furman 01 Avg 2013 22:59; skupaj popravljeno 1 krat
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Resnično lepo urejeno!

Verjamem, da ste uživali!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Furman, hvala za slike. Iz njih veje točno to, kar si opisal - veliko ljubezni.

Sarajka, vse mi je všeč, tole je pa še posebej za mostiček poklon .
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Ja res je bilo čudoviti in sploh prekratko potepanje.. A vse je za nekaj dobro , bom imel vzrok, da se še kdaj odpravim tja dol Smile Smile
Prijazni ljudje, čudovita narava, zaenkrat še razmeroma ugodne cene.. Ampak razvoj gre z izredno hitrostjo in z njim bo prišlo vse to kar imamo mi že sedaj. Odtujene ljudi, pehanje za denarjem, tako človek v imenu razvoja in standarda pozabi živeti svoje življenje._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Jasminka

Odgovor Napisal/-a Jasminka »

To je pa resnično pravi raj.
A je kje na fotografiji tudi Sarajka?
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Sarajka, prekrasno. Tak sprejem pa mene ne čudi več. Mož ima brata v Varešu in ko sva bila pri njemu za 3 dni na obisku, sva bila gosta vseh sorodnikov in vseh sosedov . Gostoljubnost pa taka, da dol padeš. Prekrasni ljudje, ne glede na veroizpoved._________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

In šarplaninka, kar stisnilo me je pri srcu ob misli na našo Iro......_________________Živeti na podeželju je najlepše!
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Prekrasen vrt. Urejeno je z okusom in domiselno.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Tu so pa zelo pridne roke doma ... čudovito urejeno._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”