MENJAVE NA SPOMLADANSKEM SREČANJU, 21. APRIL 2018
-
[b]Dašabina, lahko ti prinesem Maglia Rosa, Green sausage, pa še kak drug, za na vrt pa različne barve in oblike visokih češnjevcev, če želiš.
Jagode dobijo: FERDO, TAJANA, BRBR, MARTINKA, BICIKEL IN COPATKA
Prinesem pa še sadike češnjevcev - različnih -( kdor prej pride-prej melje)
in še nepikirane ostanke paprik ljubov dlan in še drugih, nekaj čilijev, kak šop drobnjaka...
Iščem pa še vedno hoste, nekaj že imam obljubljene, nekaj sem kupila, pa še bi jih, ker moram zasaditi eno ker konkretno gredo z njimi.
Od paradižnikov bi le eno sadiko KBX, če ga ima mogoče kdo viška.[/b]_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Jagode dobijo: FERDO, TAJANA, BRBR, MARTINKA, BICIKEL IN COPATKA
Prinesem pa še sadike češnjevcev - različnih -( kdor prej pride-prej melje)
in še nepikirane ostanke paprik ljubov dlan in še drugih, nekaj čilijev, kak šop drobnjaka...
Iščem pa še vedno hoste, nekaj že imam obljubljene, nekaj sem kupila, pa še bi jih, ker moram zasaditi eno ker konkretno gredo z njimi.
Od paradižnikov bi le eno sadiko KBX, če ga ima mogoče kdo viška.[/b]_________________Živeti na podeželju je najlepše!
-
MARIJAV, jaz jagod ne potrebujem, tako da jih lahko vzame kdo drug. Prinesem ti maline/robide, ti pa meni različne češnjevce. Lahko tudi kakšen čili, če ti še hodi viška.
Andrej, če imaš še Black Sarah, Chocolate Stripes, jih z veseljem posvojim.Nazadnje urejal/a MARTINKA 19 Apr 2018 12:51; skupaj popravljeno 1 krat
Andrej, če imaš še Black Sarah, Chocolate Stripes, jih z veseljem posvojim.Nazadnje urejal/a MARTINKA 19 Apr 2018 12:51; skupaj popravljeno 1 krat
-
-
-
-