Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2018
Pajo, priden... - zelo.
Pri nas imamo spet problem s kupljenim substratom - poizkusne sadike in del "redne setve" raste zelo dobro, drugi del, sejan v isti/enak substrat a iz druge vreče, porazno.
Kaže, da bom moral substrat pripraviti sam, že jeseni. Tega "hecanja" sem se rahlo naveličal...Nazadnje urejal/a mravlja 07 Maj 2018 09:56; skupaj popravljeno 1 krat
Pri nas imamo spet problem s kupljenim substratom - poizkusne sadike in del "redne setve" raste zelo dobro, drugi del, sejan v isti/enak substrat a iz druge vreče, porazno.
Kaže, da bom moral substrat pripraviti sam, že jeseni. Tega "hecanja" sem se rahlo naveličal...Nazadnje urejal/a mravlja 07 Maj 2018 09:56; skupaj popravljeno 1 krat
Pajo, a to imaš na 30cm po 1 sadiko, toliko kot so narazen kapljači? Uh to bo spet skoraj neprehodna gošča Še dobro, da si suhe sorte, ker sicer bi samo lomastil.
Tole je pa stanje mojih scartljančkov. Prva dva v službi (Erika in Grand Pa Home čili), druga doma (Hungarina Wax in Tabasco). Ostalo je seveda še precej manjše.... No za otvoritev sezone bo....
PS. Moramo malo nadomeščati mFranca, ki letos štrajka z zgodnjimi
Tole je pa stanje mojih scartljančkov. Prva dva v službi (Erika in Grand Pa Home čili), druga doma (Hungarina Wax in Tabasco). Ostalo je seveda še precej manjše.... No za otvoritev sezone bo....
PS. Moramo malo nadomeščati mFranca, ki letos štrajka z zgodnjimi
pep je napisal/a: |
Moji so že teden dni zunaj, tudi dva Vodina štrigona, zaenkkrat rastejo normalno |
Da, da, tudi moji se zunaj zračijo že slaba dva tedna, a ponoči sem jih imel prvič zunaj. Zasledil sem podatek, da je neka orientacijska temperatura vsaj 10°C, nižjih temperatur čiliji naj ne bi marali najbolj. Menda bodo v naslednjih dneh oziroma nočeh te temperature zelo na meji. Upam sicer, da ne, v načrtu je po Zofki gasa na vrt s sadikami _________________go with your instinct to live as you want