Takle bokashi od prejšnjega leta, ko smo ga delali pri Plamenki je res super. Sem si tudi svojega namešal, ampak tisti je še vedno boljši. Mogoče zaradi dodane mlete keramike. Mi je žal, da sem letos zamudil. Mogoče pa naslednje leto.
Prišla sem z dopusta in vidim, da sem vse zamudila. Super bi bila jesenska ponovitev. Ali pa če se da kupiti kaj surovin, če vam jih je ostalo? Sicer sem pa žalostna, ker imam čisto požgan vrt._________________Andreja
Andreja62, koliko pa rabiš bokašija, nekaj še imam, samo ti bom zdaj verjetno težko kam dostavila, sem samo še danes v lj, potem pa se bom tudi sama malo potepala vsepovsod.
o, rukola, smo te pogrešali ja. In res smo se zmenili da ponovimo še v jeseni, še z boljšim receptom in sestavinami. Naš je bil boljši, ker je bilo več dobre energije a ne
Planirala sem ga 20 kg, toliko ga sigurno nimaš. Upam, da se bom pridružila v jeseni, če bo organizirano. Drugače bi pa vsaj naročila surovine._________________Andreja