Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Hvala Novalis letos so lepe in tale Cilka je resnično veličastna._________________LP
E.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Oh, Primorci, kako ste srečni, ko ta trenutek že lahko uživate v veličastju vrtnic, mi pa se šele pasemo na posamezno odprtih cvetovih.....

Imaš pa tako lepe vrtnice, da bi ti od 10 možnih točk dala kar 15 Wink_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Res je ta Cilka nekaj krasnega. Ostale me tudi zanimajo, kar nam boš še pokazala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

No vsaj Cilka je bila lepa sedaj pa stalno dež in mi jih je fajn uničil Evil or Very Mad .Preveč sem čakala to cvetenje in potem se zgodi dež na dež._________________LP
E.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Orjakinje imaš ni kaj... Pri meni tako velikih grmov ne bo nikoli, ko vsako zimo večina pomrzne do tal... Uživaj v tej lepoti...
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Zelo lepo. Kako je zares ime Cilki? Laughing
geisha

Ja hvale punce letos sem kar zadovoljna čeprav mi ta stalni dež kvari veselje Evil or Very Mad .Cilka je Cecile Brunnerin še dobro,da sem ji odmerila toliko prostora drugače bi ne prišla tako v ospredje.
Bom ob priliki še kakšno naložila._________________LP
E.
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Hvala, geisha. Res je lepa in prav paše ji ljubkovalno ime Laughing
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Ampak jaz vem, da je še nekaj adutov v ozadju Wink Wink ,kar na plano z njimi...Gispy boy,pa WILLIAM,pa MME SCIPION,.....
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Z eno besedo: lepo Very Happy
Odgovori