Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli
cinija1 je napisal/a: |
Robertino, ko bom jaz velika (enkrat v naslednjem življenju) se bom potrudila naučit slikat tako lepo, kot to znaš ti. Prekrasne slike in človek uživa ob gledanju teh čudovitih del Narave lp cinija |
Robertino, zame so tvoje fotografije ena sama poezija nevidenega, neopaženega, vrisk srca. Kolikokrat se zgodi, da odprem tvoje prispevke - in potem samo strmim vanje, polna hvaležnosti, da je nekdo, ki mi približa nevidno, neopazno, tisto, mimo česar brzim. Jaz pa to delo, fotografiranje, prepuščam kar tebi, vedno bom samo amaterka. Nisem tako pridna kot Cinija. ;)
Vendar res ti hvala za tvoja objavljanja. Ali jih objavljaš še kje?