Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Diplotaxis tenuifolia - dvoredec, "trajna rukola"

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Muha, tudi jaz prosim za nekaj semen. hvala in lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ga bom začela loviti, ko bo v polnem cvetenju. Če bi kdo želel prej, lahko dobi sadikico.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

figula je napisal/a:
Muha, ob priliki te pocukam za prostovoljčka ali seme. Prav ? Smile

Če prideš, ti prinesem sadiko na junijsko kofetkanje, lahko pa tudi v ponedeljek prinesem v Lj. in prevzameš nekje tam. Imam nekaj sadik, ki mi jih je prinesla tajana, lahko odstopim kakšno. (boš prej prišla do nje kot iz semen).
metuljc

Mimogrede, avgusta je polna Ljubljana semenečih rastlin, ker izjemno dobro prenašajo sušo, ki potolče vse drugo.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Metuljc hvala Smile.
Dajva se kar za junijsko kofetkanje zmenit, bo najbolj enostavno.
metuljc

Figula, velja.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

m in/ali m, kakšna sadikca dvoredca bi mi prav prišla, da obnovim zeliščni kotiček. Smo bolj "njivsko" navdahnjeni, pa nimamo najbolj stalnega mesta za zelišča.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Bicikel: lahko dobiš, ko se bo prikazal iz zemlje. Pri meni trenutno še spi.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

No sej, na spomladanskem srečanju recimo, Hvala!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Do takrat pa najbrž že bo. Morda tudi kakšen nov sejanček. Semena se pa ne grem lovit. Danes je še vse zeleno, jutri pa stroki odprti in seme na tleh ... Confused
Odgovori