Figa, smokva - Ficus carica
-
-
-
- Kraj: Domžale
Sem šel še jaz gledat k nam v Domžale. Po dolgem, dolgem času spet v Lidlu ...
So imeli tudi Peretto in Ronde de Borfeaux. Tale Chicago je verjetno enako kot Hardy Chicago ali se motim ?!
Sicer so bolj uboge sadike, ampak se verjetno da rehabilitirat.
Nazadnje urejal/a Andrej Banko 02 Jun 2018 10:48; skupaj popravljeno 2 krat

So imeli tudi Peretto in Ronde de Borfeaux. Tale Chicago je verjetno enako kot Hardy Chicago ali se motim ?!
Sicer so bolj uboge sadike, ampak se verjetno da rehabilitirat.

-
Jah sadike so zdelane. Nihče ne skrbi zanje. Naložjo na police in tak obstoji. Zaliješ pa oživi.... Jaz sem lani vzel dve in ju takoj presadil v 10l kanto. Sta odgnali da je bilo veselje! Letos sem vzel Perretto.
Chicago je taprava! Imajo pa še Two timer za katero pa tud prvič slišim.._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Chicago je taprava! Imajo pa še Two timer za katero pa tud prvič slišim.._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
-
-
- Kraj: Domžale
Sem danes opazil na figi, ki je pozajena a prostem v sadovnjku ( Brogiotto Nero ), da so začele odganjati figice drugega rodu.
Imam premalo izkušenj s figami, da bi lahko ocenil, če bodo le-te letos dozorele ?!
Kakšne so vaše izkušnje, kdaj je skrajni čas, ko mora drugi rod začeti z odganjanjem, da potem v nekih normalnih, povprečnih pogojih dozori na celini ?
Imam premalo izkušenj s figami, da bi lahko ocenil, če bodo le-te letos dozorele ?!
Kakšne so vaše izkušnje, kdaj je skrajni čas, ko mora drugi rod začeti z odganjanjem, da potem v nekih normalnih, povprečnih pogojih dozori na celini ?