Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Okrasni rman

crtj-admin
Site Admin

Okrasni rman

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Iscem okrasni rman (Achillea millefolium). Ce ima kdo kako sadiko / korenino, ki bi jo lahko pogresil, se priporocam. Cas za sajenje morda ni pravi, ne vem, sedaj sem se pac "zagledala" vanj Embarassed
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

A rumenega ?
To imam jaz v skalnjaku, pa mi ni všeč, ker ima (pre)visoke cvetove in neprestano rine ven iz svojega prostora.
Že eno leto nameravam izkopat ven vsega, pa še nisem našel časa, da se znebim nadloge ...
Novinka

AB: Ce bos res ven metal, z veseljem posvojim. Te roze krasno stojijo v vazi Very Happy
Venusta

Odgovor Napisal/-a Venusta »

Jaz imam nekaj res malega semen "summer berriers". Sem ga letos posejala, tako da korenin še nimam. Če hočeš, pošljem.
Novinka

Venusta: hvala za ponudbo. Ampak kar prihrani jih zase, ce ne vzklije ali pride kaj cez sadike. Nocem, da bi si kdo "tegal od ust" Very Happy
Venusta

Odgovor Napisal/-a Venusta »

Imam že tri močne kupčke, tako da bo sigurno preživel Smile Lahko pa naslednje leto, ko se razraste pošljem korenine, da ne bo treba sejati in čakati Smile
Odgovori