Kaj pa gozdni med, ki je prav tako mešan? Ta pa ni več tako zdravilen? Ali pa lipov, kostanjev, hojev? Zakaj je med, v katerem prevladuje* samo ena vrsta zaradi tega slabši?
*ves med je mešan, ker čebele nikoli ne nabirajo samo ene vrste, ampak vse kar je tisti čas na voljo. Tako da je lipov med tisti med, v katerem je največ lipove medičine, je pa poleg še vse drugo kaj so čebele našle._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Med domači
dobro, sem prejel informacijo, bom to povedal temu kolegu, saj mogoče sem ga narobe razumel, pa da bi samo zame to natočil brez nalpke ker se pač poznava, ampak nima veze, pozabte, naj mi vsi tisti, ki ste se javili za nakup 10 ih korazrcev pošljjejo v zs, da je to sigurno, pa priložite telefonske za hitrejši kontakt.
Tigrček, Dobra misel mi je predala med, ki izgleda prav lepo. Če je tudi dober, bom vedela malo kasneje, ko bomo porabili zdaj načet kozarec.
Žal mi je, da nisi imel časa, da bi se osebno spoznali. Upam, da to storimo ob kakšni drugi priliki.
Hvala tebi za med in tudi Dobri misli za poštarske usluge._________________naredimo svet lepši
Žal mi je, da nisi imel časa, da bi se osebno spoznali. Upam, da to storimo ob kakšni drugi priliki.
Hvala tebi za med in tudi Dobri misli za poštarske usluge._________________naredimo svet lepši
-