Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA, 11.8.2018, Orehovica pri Šentjerneju

Odgovori
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Tudi mi pridemo. Laughing
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

hej, hej, dragi paradajzarji, verjamem, da si vas večina želi priti, samo čakate, da potrdite 100% udeležbo, kajne Smile?

pa tudi kakšni novi stari mački, se boste opogumili Smile?

javite se, jaz mislim na vas in vas prisrčno vabim v naš raj Smile

ole

dobrodošlica_________________sonček je in .....
MARTINKA

Prinesla bom majhne paradižnike whipersnapper in maglia rosa.

Če kdo rabi sadike malin, jasminove trobe ali višnje, lahko dobi. Pa večje kozarce za vlaganje, kdo rabi?
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Draga Martinka.
Jaz prosim za višnjo (si ponujala sadiko? če pa plodove, se tudi priporočam) in tudi za nekaj večjih kozarcev za vlaganje, če so ti odveč.

Lepo bodimo, Mil
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Zaenkrat mi dobro kaže, bom res probala priti Very Happy . Ampak kaj dosti pa meni še ne zori letos, samo Maglis rosa, Garten perle, Pendulina orange in Yellow currant Rolling Eyes . Te najbrž vsi poznate ...

Metuljc, je kakšna možnost, da bi šli od tebe naprej skupaj?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Copatka, ti kar prinesi, sigurno vsi ne poznajo vseh. Tudi jaz dveh tvojih ne poznam. Wink
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

V redu, bom pa kakšnega prinesla Wink ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Tudi midva prideva, nekaj sort bo prišlo tudi z menoj._________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARTINKA

Mil, sadiko višnje dobiš, plodov ni več.

Če ima kdo viška sliv, ringlojev, margolan, zgodnjih jabolk ali hrušk ... (plodov), bom veselo kuhala marmelado.
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

pozdrav

Zivjo, se oglasim. Smile
Za popoldan sicer imam plane oz. napovedane obiske od dalec, se vam pa pridruzim vsaj zjutraj za nekaj ur. Bistveno se mi zdi da nekaj prinesem in da se pozdravimo po dveh letih.

Pride se kolegica, tako da Matic + 1.
Ce bo se plus 1 ali minus 1 pa updejtam takoj, ce bo potrebno. Smile
Odgovori