Jaz sem bil zelo discipliniran in sem vzel semena le od štirih sort - toliko kot sem imel s seboj mini kozarčkov s pokrovi.
Fajn dan !
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PARADAJZMANIJA, 11.8.2018, Orehovica pri Šentjerneju
Pred dobro uro, ko so otroci pospali, se nama je naredil "dan". V miru pregledujeva slike, se smehljava in ponovno ugotavljava, kako lepo je, da se poznamo.
Poleg že vsega zgoraj napisanega, sem se naučila tudi poletnega cepljenja sadnega drevja, pa AB mi je predočil avtohtone fosile, otroci so uživali v bazenu, ...
Ko smo prišli domov, je najmlajši rekel: "Spet v ´zenček šou!"
Dašabina, čežana je že skuhana. Prvo rundo smo zmleli 123.
Še nekaj fotk ...
Eno samo veselje.
111 sort paradajza, zadaj otroci čofotajo v bazenu, za njimi pa bližnji vinogradi ...
Pa še čiliji
Aja, pa recept za potico sem objavila kar med recepte.
Prihodnje leto ponovimo vajo!
Poleg že vsega zgoraj napisanega, sem se naučila tudi poletnega cepljenja sadnega drevja, pa AB mi je predočil avtohtone fosile, otroci so uživali v bazenu, ...
Ko smo prišli domov, je najmlajši rekel: "Spet v ´zenček šou!"
Dašabina, čežana je že skuhana. Prvo rundo smo zmleli 123.
Še nekaj fotk ...
Eno samo veselje.
111 sort paradajza, zadaj otroci čofotajo v bazenu, za njimi pa bližnji vinogradi ...
Pa še čiliji
Aja, pa recept za potico sem objavila kar med recepte.
Prihodnje leto ponovimo vajo!
Bilo je super, hvala vsem, ki ste prispevali k temu lepemu dogodku! Vesela in hvaležna sem, da sem lahko del to čudovite družbe .
Odšla sem med zadnjimi (sem imela pravi "športni dan" brez katerihkoli drugih obveznosti ), in ker sem bila ravno v dobri klepetalni formi, sem se ustavila še pri Ciniji1 in uspešno utrjeva to kondicijo do sončnega zahoda in še čez .
Medtem ko smo v Orehovici uživali v idealnem vremenu, je pri nas lilo kot iz škafa ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odšla sem med zadnjimi (sem imela pravi "športni dan" brez katerihkoli drugih obveznosti ), in ker sem bila ravno v dobri klepetalni formi, sem se ustavila še pri Ciniji1 in uspešno utrjeva to kondicijo do sončnega zahoda in še čez .
Medtem ko smo v Orehovici uživali v idealnem vremenu, je pri nas lilo kot iz škafa ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Dašabina, iskrena hvala tebi in tvojemu možu za topel sprejem in gostoljubje.
Organizacijskemu odboru – zahvala za priprave in izvedbo srečanja, vsem prisotnim – hvala za prijetno vzdušje in za
toliko sort prinesenih paradižnikov in čilijev, prav tako za domače dobrote, ki smo jih pokušali… Tinkotu in Anemoni – hvala za bele paradižnike…
Veselim se naslednjega srečanja…lp
Organizacijskemu odboru – zahvala za priprave in izvedbo srečanja, vsem prisotnim – hvala za prijetno vzdušje in za
toliko sort prinesenih paradižnikov in čilijev, prav tako za domače dobrote, ki smo jih pokušali… Tinkotu in Anemoni – hvala za bele paradižnike…
Veselim se naslednjega srečanja…lp