Sončnice za ptičke
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Najbolj osrečeni sta živi bitji v obliki naju z možem, ker sva nekaj prihranila - najini ptički v nobenem slučaju niso lačni _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Tole moram povedat - ptice so nad sončnicami dobesedno navdušene. Eno posodico z zrnji sem nastavila na okensko polico. Tako imam dober pregled nad obiskovalci, ki so zeloo raznovrstni. Med drugimi redno prihaja en dlesk, ki se zelo hecno obnaša: med drobljenjem zrnja je vedno obrnjem proti okensekmu steklu in vsake toliko časa kljune v šipo. Tako me včasih kar prestraši s svojim trkavanjem. Ne vem, kaj si misli. Sem šla gladat ali se morada tako dobro vidi v oknu, da misli, da mu nastroti stoji konkurent. A odsev je precej medel.. Tako dvomim, da je to vzrok..._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Končno je tudi pri nas zmanjkalo stare zaloge sončnic in so na vrsto prišle Juglansove. Ptičkom grejo neznansko v slast, ves čas je gužva .
Pa lepo prosim, ne glejte ozadja, ki trenutno zgleda kot ciganski tabor .
.
Vse vrste siničk, tukaj velika in čopasta.
Na tejle fotki sem uspela ujeti istočasno brgleza in siničko - kar je redkost, ker je brglez malo "nesramen" in siničke raje počakajo, da se umakne _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Pa lepo prosim, ne glejte ozadja, ki trenutno zgleda kot ciganski tabor .
.
Vse vrste siničk, tukaj velika in čopasta.
Na tejle fotki sem uspela ujeti istočasno brgleza in siničko - kar je redkost, ker je brglez malo "nesramen" in siničke raje počakajo, da se umakne _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Rimske Toplice