SREČANJE ob kavici - torek, 4. september (kimavec) 2018

TheChemist

Odgovor Napisal/-a TheChemist »

Pa pridem še jaz malo na kavico Smile
NadaP

Odgovor Napisal/-a NadaP »

Zanima me, kdaj in kje bo jesensko vseslovensko srečanj gartlca... lepo jutrišnje srečanje ob kavici!

Lp_________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

V soboto, 6. oktobra, Ribiški dom, Sinja gorica, tam, kot smo bili tudi spomladi. Takoj, ko mine jutrišnji klepet, objavim vabilo.
NadaP, hvala, se bomo imeli jutri lepo in se bomo spomnili nate.
metuljc

TheChemist je napisal/a:
Pa pridem še jaz malo na kavico Smile

O, lepo, lepo, smo te pa že zelo pogrešali, veš. Embarassed
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Srečanje po poletnem premoru, a še vedno poletno pri petindvajsetih stopinjah. En tak lep klepetalni zalogaj v spremstvu zalogajev svežih fig in slanih blazinic mmm Še eno lepo nebo po sončnem zahodu na vožnji domov, potem ko sva zadnji dve pometli ... en tak lep zaključek že tako lepega dne Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Pa sem spet bogatejsa za en cudovit poopldan zapolnjen s prijetnim klepetom._________________CARPE DIEM
metuljc

Zadnji dve sta pometli znotraj, dve sva pa zunaj in sva ju počakali. Ampak, ni za verjeti, preden so zaprli sosednje trgovine je to bilo.
Ja, prijetno je bilo, kot vedno.
Oktobra pa spet. Kljub vseslovenskemu srečanju nekaj dni kasneje, smo danes menili. Drži, pa čeprav nas bo najbrž kaj manj, vsaj bolj oddaljeni bodo najbrž prišli le v soboto. Embarassed
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Res, na koncu je bilo pometeno znotraj in zunaj, teme, ki tokrat niso prišle na vrsto, pa bodo počakale do naslednjega srečanja. Prijetno, izvedela sem veliko novega inovic. Se vidimo in hvala Muhi in Metuljc za pripravo srečanja. Mil, od tvojega slanega peciva pa postajam odvisna! Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Na zadnjih dveh srečanjih me ni bilo, zato sem se tega še posebej veselila. Naklepetali smo se in spet se z vsemi nisem mogla pogovoriti. Bomo nadoknadili naslednji mesec, ko bosta dve srečanji eno za drugim. Wink
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Lepo vas je bilo videt spet po dolgem času. Hvala vam vsem da sem se čutila dobrodošla. Nasvidenje kmalu
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”