SREČANJE ob kavici - torek, 4. september (kimavec) 2018

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

MijaLan je napisal/a:
hvala Muhi in Metuljc za pripravo srečanja. Mil, od tvojega slanega peciva pa postajam odvisna! Very Happy

Odkar se dobivamo več ali manj samo stari znanci in meni zato ni treba skrbeti za priponke, gre vsa zahvala za organizacijo izključno metuljc.

Kar se pa peciva od Mil tiče, samo podpišem. In ravno táko kot je, je pika na i naših srečanj. Že ničkolikokrat sem se odločila, da ga spečem tudi doma, a se ga kar ne spravim delat. Embarassed
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

muha je napisal/a:
Odkar se dobivamo več ali manj samo stari znanci in meni zato ni treba skrbeti za priponke, gre vsa zahvala za organizacijo izključno metuljc.

Moralna podpora s tvoje strani, muha, je pa neprecenljiva.
tigrček

Odgovor Napisal/-a tigrček »

jest pridem drugič, če je še kera lejdk pa frej Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

originalnilist je napisal/a:
Pridem, ce bo vse prav, in prinesem šalotko. Moram opozorit da dosti gnije
(na 30 kg sem najdla okrog 2kg gnile) tako da ce kdo zeli zmanjsat ali umakniti narocilo, je se cas.Prinesem nekaj drobne da si razdelite za setev.Se vidmo

K sreči se svarila glede gnitja, vsaj pri meni, niso izpolnila. V prvih 3 tednih sem izločila nekaj malega čebulic, ki so kazale mehčanje. Nagnita je bila običajno le ena plast ali pa pri konici. Kasneje se je tisto, kar je hotelo gniti, kar zasušilo. Verjamem, da bo tako ostalo še naprej in bo šalotka upravičila svoj sloves dolge zdržljivosti. Very Happy Hranim jo v kartonski škatli na hladnem in prepišnem podstrešju.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Muha, pri meni je enako, lepa šalotka, ne gnije. Mi pa nekaj kupljenih ptujskih čebul začenja poganjati, jo moram prebrati in bom takšne spražila.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”